Roberto de Carlosito kérdése:
Van Valami ismert és bevált póz arra hogy terhes legyen a feleségem?
Figyelt kérdés
2018. okt. 26. 18:57
11/23 anonim válasza:
A peteérés.
Ha jókor vagyok együtt, akkoris kb csak 25% az esély a terhességre. Tehát türelem. :)
12/23 A kérdező kommentje:
Türelemesek vagyunk es csak szexelünk orba szájba hogy minnel elöbb sikerüljön a baba :) köszi a valaszokat
2018. okt. 26. 19:40
13/23 anonim válasza:
vakum nem huzza ki
bakker :D
Nem orrba-szájba kéne, abból nem lesz gyerek.
14/23 A kérdező kommentje:
hat az orba szájba ugy értem hogy 2 naponta szex
2018. okt. 26. 20:21
15/23 anonim válasza:
Gondoltam, de túl magas labda volt :)
16/23 A kérdező kommentje:
lekellet csapni mi ? :D amugy énis Röpizek(Röplabdázok) :D
2018. okt. 26. 20:43
17/23 anonim válasza:
Nekünk a kutyapóz jött be, 2x is :) Az olyan pózok a jók ahol a férfi a legmélyebbre tud hatolni, hogy minél rövidebb utat kelljen megtenniük a spermáknak.
18/23 anonim válasza:
Mi szinte mindig hátulról csináltuk. (Kutyapóz) De a próbálkozás alatt szinte végig úgy tehát abból biztos gyerek lesz, bár mi egy évig próbálkoztunk. most meg már más okból előnyös a kutyapóz. A nagy hasam miatt nem fér hozzám a párom... :)
19/23 anonim válasza:
Nem ezen múlik.
Én soha nem figyelgettem magam, nem néztem ovulációt, semmit, szex után egyből felkeltem, nem csináltam gyertyaállást, nem is 2 naponta voltunk együtt, hanem inkább volt, hogy egy nap 2-szer. Mégis a 7. hónapban összejött a terhesség.:)
20/23 anonim válasza:
Nem tudni min múlik. Pont ezért érdemes egy idő után minden praktikát bevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!