Vetéléssel kapcsolatban kutatás!?
Akinek volt korai vetélése, tehát a 12. hétig, az kérem írja meg, hogy melyek álltak fent nála számmal jelölve.
1.dohányzás a. 1-5 szál b.5-10 szál c. több
2.80 kg feletti súly
3. soványság 50 kg alatt
3.alkohol fogyasztás
4.drog fogyasztás
5.hormon betegség
6. érbetegség
7.véralvadási zavar
8.cukorbetegség
9.genetikai rendellenesség
10.immunbetegség
11.más: és mi?
12. kor: ? pl. 33 év
13.hematóma
14.vérezgetés volt -e és mikor?
Kérek mindenkit ne pontozzátok le egymást, ne bántsátok egymást, mindenkinek van elég problémája. Azt is szivesen várom, ha valaki napi egy doboz cigi mellett néha berúgott és teherbeesett :D és semmi baja nem lett a babának. Ha más tapasztalatot osztanál meg, azt is szivesen várom.
Nálunk a családban érdekes dolog történt .
A húgom az unokatestvérem és én nagyjából egyidőben estünk teherbe ( persze véletlenül alakult így de mind terveztük a babát )
Mindketten teljesen egészségesek , nem dohányoznak , normál alkatúak , nincs semmien betegségük s sajnos mindketten elvetéltek .
Én 80kilo feletti súllyal indultam , s terhesség elott aktív dohányos voltam , nálunk minden rendben volt a terhesség alatt.
Terhesség alatt s után sem cigiztem , nem hiztam olyan sokat 7kilot )
Így ugy gondolom sokat befolyásolnak az általad leírt tényezők de sokszor minden szervi ,vagy egyéb ok nélkül történik meg ez a tragédia .
Húgom 25,Unokatesom 31én 27voltam mikor történt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!