Milyen "hozzáállással" lelki háttérrel sikerült
hosszú idő után teherbe esned?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy azoknál akik évekig próbálkoztak, nem jött össze aztán egyszercsak mégis.
Miben különbözött a sikeres hónap/ különbözött-e egyáltalán a korábbiakétól. Ragaszkodás/pozitív hozzáállás vagy az elengedés/beletörődés volt inkább jellemző vagy egyik sem.
Azok véleménye érdekelne akiknek nehezen jött össze, főleg akiknél papírforma szerint rendben voltak.
(Akikre ránéztek és sikerült, nekik gratulálunk de az ő válaszaikat most ide ne írják.)
Érdekes mód,akkor sikerült,mikor eldöntöttem,hogy ebben a hónapban sikerülnie kell! Igaz e mellé ébredési hőt mértem, és lh teszteltem.
Minden rendbe volt nálunk, mégis másfél évig próbálkoztunk.
2018. okt. 21. 14:38
2/6 anonim válasza:
Nekem abban a hónapban sikerült amikor már elengedtem hogy spontán teherbe esek,már lelkileg készültem a lombikra mikor terhes lettem.
2018. okt. 21. 15:34
3/6 anonim válasza:
Depressziós voltam már, hogy nem jön össze. Elbőgtem magam, amikor megjött.
De amikor késett, két nap után teljesen beleéltem magam. Párom még nem merte, de én már tudtam.
Azt szokták mondani, ha az ember rágörcsöl, akkor főleg nem jön össze. Nekem a mélyponton jött össze.
2018. okt. 21. 16:34
4/6 anonim válasza:
Rastresszeltunk, figyeltuk a peteerest es egybol osszejott, amig nyugodtak voltunk es majd osszejon tipusok, nem sikerult. Persze nem ajanlom, hogy ezt csinald:) , csak azert irtam le, hogy van arra is pelda, hogy akkor sikerul, ha ragorcsolsz.
2018. okt. 21. 20:50
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, nektek mennyi idő után jött össze?
2018. okt. 21. 22:12
6/6 anonim válasza:
Nekem mindenféle érzésem volt a 2 év alatt, míg nem jött össze. Az is, h nem érdekel, volt h időm sem volt ragondolni, volt h azt gondoltam h na most, volt h sírtam csak, volt h elengedtem a dolgot és volt h mondtam h inkább mégse legyek terhes... Amikor összejött épp nagyon magam alatt voltam. Már terhes voltam, csak nem tudtam(pont aznap teszteltem),mikor mondtam h következő hónaptól védekezünk, mert nem bírom lelkileg. Szóval teljesen mindegy milyen lelki állapotban vagy... szerintem. Persze, van akik azt mondják h ne görcsölj ra... Bla bla... Lehet valakinél bejön. Nálunk nem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!