Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire hamar látszik az...

Mennyire hamar látszik az esetleges terhesség a hőmérsékleten?

Figyelt kérdés
Az átlagosnál magasabbak a hőim a luteális szakaszban, pedig még csak az elején járok. Nem vagyok beteg, nem változtak a körülmények sem(fűtés, stb.) Ezen kívül furcsa még a körmeim állapota is. 2 éves rendszeresen viselek műkörmöt, S-L-es méretig és soha nem tört le, nem volt gondom velük, most pedig már egy hete folyamatosan esnek le, levegősödnek fel. (körmöst nem váltottam, nem változtak az anyagok, amikkel dolgozik..) Lehetséges, hogy baba van/lesz a dologban?

2018. okt. 19. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Semmikor nem látszik a hőmérsékleten. Ugyanis akármikor azonnal leeshet barmi jel nélkül és akkor aznap vagy másnap megjön.

A körmös dolog....sok fura "tünetet" fedeznek fel a nők ha terhesek akarnak lenni (fáj a combja, sokat böfög, ezeket itt olvastam) de az hogy leesik a műkörmöd, ezer százalék, hogy nem terhestünet.

2018. okt. 19. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a hőből sejthető már a teszt is pozitív. A hő akkor utal csak terhességre, ha eltelt a szokásos hosszú luteális fázis (tipikusan 14 nap), fenn marad a hő továbbra is, valamint nem jön meg. Nekem sokszor volt trifázisos is baba nélkül, szóval még az se jelent semmit.
2018. okt. 19. 15:39
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. ma voltam a körmösömnél, és azt mondta, hogy lehet terhes tünet, mivel a körmön minden meglátszik,és pont van is egy kismamája, aki most szedette le a körmeit, mert mindig ledobta a sajátja. nyilván jelezhet betegséget is, de a terhesség is kiütközik a körmön.
2018. okt. 19. 18:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is hallottam arról , hogy aki terhes annak hamarabb leesik a körme !
2018. okt. 20. 08:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Végülis mi lett ?
2023. ápr. 18. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!