Élénk piros vércsík peteérést jelentene?
Sziasztok!
Kb. 35 napos ciklusaim vannak, a ciklus.hu holnapra jelzi higy peteeresnek kellene lennie. Ma reggeli hőm az átlagos hő volt mint az elmúlt kb 2hetben. Reggel egyutt voltunk a párommal. Délelőtt ereztem h valami nem a megszokott lent, mintha feszítene vagy szurkálna, görcsölne (en a szélre fogtam, gondoltam biztos szelesebb vagyok). Délben amikor hazamentem ebedelni pisiles után a WC papíron volt egy elénk piros ver csík. Nem tapasztaltam mostanaban ilyet. Peteerest jelentene? De akkor a hőnek nem kellett volna reggel leesnie vagy az csak holnap reggelre fog? Volt valakinél hasonló?
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm, hogy írtál!
Sajnálom h így jártál!! Drukkolok, hogy minnel hamarabb összejöjjön Nektek a baba!
Mivel merem a hőmet is minden reggel így sajnos ma reggel rájöttem h semmi köze nem volt a peteéréshez, mivel a hőm nem változott. Nem tudom lesz e peteérés egyáltalán ebben a hónapban. 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!