Még van 2 napom a nemvártig, és a melleim borzasztóan fájnak egy hete?
Figyelt kérdés
2 nap múlva kellene megjönnie,de hason feküdni nem tudok,ha felkelek akkor minden lépésre fájnak,és néha viszketnek a mellbimbóim,mitől lehet?ennyire intenzíven nem emlékszem h fájtak volna eddig2010. jún. 24. 09:16
11/20 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok!!!!Köszönöm!mindenképp megírom az eredményt:)
2010. jún. 24. 13:33
12/20 anonim válasza:
Szia!
Én is csatlakozom nekem is ilyen volt. Már utáltam megmoccanni vagy öltözni. Tuti + lesz. Drukkolok.
14/20 A kérdező kommentje:
szia.még nem csináltam meg mert éjszakás voltam és most készülök lefeküdni aludni.várok még felkelek.akkor nem ér sokkhatás.mert már kipihentem magam:)írok ha megcsináltam
2010. jún. 25. 07:52
16/20 anonim válasza:
Jaj,de várom már,hogy felkelj! :)))
17/20 A kérdező kommentje:
hát szia Te kis kíváncsi:) halvány pozitív lett a tesztem :)már délben felébredtem mert nem tudtam tovább aludni a kíváncsiságtól:)gyorsan elújságoltam a páromnak hogy mi a helyzet:)és nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon BOLDOGOK VAGYUNK!!!!
2010. jún. 25. 16:36
18/20 anonim válasza:
A tegnapi 9:53-as versenyző vagyok!!
Gratulálok!!! Mondta Én!! :)))))
Sok boldogságot!!
19/20 anonim válasza:
Én is GRATULÁLOK:-)
22hetes kmama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!