Elképzelhető, hogy szülés után három hónappal ismét kisbabát várok?
Köszönöm szépen a villámgyors válaszokat! Mi nagyon-nagyon örülnék egy második babának. Életemben nem történt velem csodálatosabb dolog, mint hogy a fiam megszületett. Egyszerűen bolondulok érte! (: Igaz, a férjemmel nem egészen így "terveztük", hanem úgy, hogy körülbelül két év különbség legyen a két picurka között, de tudjátok hogy van ez, ember tervez... Két héten belül mindenképpen fogok tesztet csinálni, mert jobb ezt biztosan tudni, mint találgatni a vakvilágba, csak tényleg kíváncsi voltam a tapasztalatokra.
(Viszont szeretnélek megkérni titeket, hogy a terhességmegszakításra vonatkozó vitát ne az én kérdésemben folytassátok. Biztosan vannak konkrétan erre vonatkozó kérdések is a fórumon.)
orvos és védőnő szerint is szoptatás alatt lehet legegyszerűbben teherbe esni szóval a védőnődet én sem értem, valamit nagyon félretanult a suliban....
mindenesetre gratulálok ha örültök, annak is megvan az előnye bőven ha a gyereket közt nincs nagy különbség :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!