Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elképzelhető, hogy szülés...

Elképzelhető, hogy szülés után három hónappal ismét kisbabát várok?

Figyelt kérdés
Kedves Lányok! Márciusban született a kisfiam, és a védőnő azt mondta, hogy a szoptatás ideje alatt ritkán esnek ismét teherbe az anyukák, de volt már rá példa. Szerintetek lehetséges, hogy mindössze három hónappal a szülés után újra teherbe essek? A méhem már napok óta sajog, és a derekam is majd' leszakad. Ezeket a fájdalmakat nem érzem kórosnak, és nem is annyira zavaróak, hogy orvoshoz rohanjak velük, meg aztán az is könnyen lehet, hogy épp most készülődik megjönni a menzeszem. Mégis szeretném tudni, hogy közületek volt-e olyan, aki ilyen gyorsan újra megfogant.
2010. jún. 24. 08:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez a természetesen nem vállalta tényleg erős... De az utolsó válasz sem gyenge.
2010. jún. 24. 09:00
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért írta 8:38, hogy természetesen nem vállalta, mert császár után 2 év kell a méhnek, hogy elég erős legyen kihordani egy 2. babát. Addig életveszélyes a mamának is és a babának is.
2010. jún. 24. 09:05
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a villámgyors válaszokat! Mi nagyon-nagyon örülnék egy második babának. Életemben nem történt velem csodálatosabb dolog, mint hogy a fiam megszületett. Egyszerűen bolondulok érte! (: Igaz, a férjemmel nem egészen így "terveztük", hanem úgy, hogy körülbelül két év különbség legyen a két picurka között, de tudjátok hogy van ez, ember tervez... Két héten belül mindenképpen fogok tesztet csinálni, mert jobb ezt biztosan tudni, mint találgatni a vakvilágba, csak tényleg kíváncsi voltam a tapasztalatokra.

(Viszont szeretnélek megkérni titeket, hogy a terhességmegszakításra vonatkozó vitát ne az én kérdésemben folytassátok. Biztosan vannak konkrétan erre vonatkozó kérdések is a fórumon.)

2010. jún. 24. 09:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
ez nagyon egyszerű: védekeztél vagy nem? ha nem, akkor természetesen lehetsz terhes. tesztet kell csinálni.
2010. jún. 24. 09:18
 15/16 anonim ***** válasza:

orvos és védőnő szerint is szoptatás alatt lehet legegyszerűbben teherbe esni szóval a védőnődet én sem értem, valamit nagyon félretanult a suliban....

mindenesetre gratulálok ha örültök, annak is megvan az előnye bőven ha a gyereket közt nincs nagy különbség :)))

2010. jún. 24. 09:56
 16/16 A kérdező kommentje:
Az utolsó két hozzászólónak is köszönöm szépen! (:
2010. jún. 24. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!