Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki terhes lett az görcsölt...

Aki terhes lett az görcsölt az elején?

Figyelt kérdés
Tegnap kelett volna megjönie, görcsöltem is gondoltam is hogy megfog jönni 2 negatív teszt után amit 2-3 nappal ezelőtt csináltam. Visszont az este is görcsöltem akkor úgy gondoltam hogy ma tutti megjön mert így szokott lenni, de semmi. Más is görcsölt pont akkor mikor megkellett volna jönnie de baba volt?

2018. okt. 12. 11:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én gorcsoltem mindkét terhessegemnel, úgy, mint amikor megjön, a különbség annyi volt, hogy a mwgneziumtol elmúlt a görcs amikor terhes voltam.
2018. okt. 12. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Én görcsöltem, de annyira, hogy kb kiegyenesedni sem tudtam, be is fektetett az orvos méhen kívüli gyanújával.
2018. okt. 12. 12:09
 3/9 A kérdező kommentje:
De ugye nem az volt??
2018. okt. 12. 12:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen, 7hetes koromig(meg barnaztam is 2x, de progit kaptam es elmúlt szerencsére, meg kaptam normalis magneziumot-ami ugye NEM a magneb6!)

De nekem a 32.hétig kb 4 hetente par napig mensi szeru erzes volt a hasamban.. mint mikor megjön. Nagyon érdekes volt,h kb amikor megjött volna, akkor fájt..

2018. okt. 12. 12:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, eddig az összes terhességnél görcsöltem (ez az 5. terhességem), kb. 7. hétig. A mellfájdalom is kb. eddig tartott, de az erősebb volt mindig, mint a mensis mellfájdalom.
2018. okt. 12. 12:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem minden olyan most mint amikor megvan. Azon kivűl hogy nem vérzek :) Holnap tesztelek ha csak estig meg nem jönn :(
2018. okt. 12. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Én egyikkel sem. Be is tojtam volna rendesen.
2018. okt. 12. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a 13. hétig görcsöltem mintha meglenne, minden oké volt, probléma mentes terhesség volt.
2018. okt. 12. 19:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Estére csak megjött :(
2018. okt. 12. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!