Ti mit láttok ezen a teszten?
Figyelt kérdés
Sajnos picit elázott, pedig leírás szerint használtam. Elvileg holnapra nem várom. Ez ma délutáni teszt, időn belül jött ki. One step teszt.
2018. okt. 11. 17:20
22/36 A kérdező kommentje:
Juj, egyre jobban izgulok, pedig nagyon nem akarom magam beleélni. Több, mint egy éve próbálkozunk...
2018. okt. 11. 20:43
23/36 anonim válasza:
Szerintem rgy jobb minosegu tesztet vegyel,pl Cleare Blue
24/36 A kérdező kommentje:
Az lesz, de gondoltam, hogy ilyen próbálgatósnak jó a one step is. Szerintem holnap veszek egy digi Clear Blue-t.
2018. okt. 11. 20:59
25/36 anonim válasza:
100% pozitív. Egyértelmű. Totál jól kivehető. Gratulálok!
26/36 anonim válasza:
Sziò. Màr az első kèpre is azt mondtam volna hogy pozitìv,de a màsodik szerintem egyèrtelmű,gratulàlok nektek. :) A biztossàg kedvèèrt csinàlj holnap reggel egy màsik fajta teszttel. Ès ìrd meg mindenkèpp :)
27/36 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Ez az en kerdesem.
Bar masmilyen a teszt es a tied erosebb is (bar jobban el is azott).
Drukkolok, hogy reggel pozitiv legyen.
28/36 A kérdező kommentje:
Írtam is a tiédhez! :D Látom, hogy nem jött meg azért még van remény.
2018. okt. 11. 23:43
29/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A ma reggeli one step negának tűnik... De ha nem jön meg, azért veszek egy másik fajtát majd.
2018. okt. 12. 06:30
30/36 anonim válasza:
Én hagynám a one stepet. Vegyél egy jó minőségű tesztet a boltban, az korrektebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!