Vajon nem is akarok igazán még egy gyereket? Vagy csak azért jött ez az érzés, mert eddig nem jött össze?
Inkább az lehet, hogy beállt az életed eggyel és nehéz elképzelni, hogy újra éjszakázz, szoptass naphosszat, stb. Nekem a kicsi most három hós, 22 hó van a két gyerek között és az az igazság, hogy nem egyszerű, pedig a kicsi nagyon nyugodt baba, viszont a kétévesem pont a dackorszak közepén jár, megfűszerezve a bölcsi kezdéssel és a kistesó érkezésével. Amíg csak a nagy volt, könnyebb volt minden. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy megbántam a másodikat, csak azt, hogy én azt is megértem, ha vki úgy dönt, hogy nem vállal másodikat, látván és megtapasztalván azt, hogy egyre könnyebb a gyerekkel, ahogy nő és hogy a szülőknek újra van élete. Én mindig hármat szerettem volna, de most úgy érzem, elég a kettő. Nyilván mindenkinek más az, hogy hány gyerekkel érzi teljesnek a családot, a lényeg, hogy csupán társadalmi vagy családi nyomás miatt ne vállaljon még egyet.
Szóval lehet, hogy te így érzed kereknek a családotokat és az életeteket, és ezzel semmi gond nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!