Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kemény és nehezen elérhető,...

Kemény és nehezen elérhető, oldalt elhelyezkedő méhszáj a 30. dpo-n utalhat terhességre?

Figyelt kérdés
A ciklusaim ált. 27 naposak. Persze volt egy két késés, de akkor már éreztem hogy a méhszáj jön lefelé, és lágyul, sőt kinyílik. Most maga a méhszáj nyílást nem is érzem, oldalra van fordulva. Volt minden az elmúlt pár napban, szélgörcsök, émelygés, derékfájás, álmosság. Ezek nálam nem jellemzők a mensi előtt, csak a szurkálások. Reggelente mindig azt hiszem h na mostmár biztos megjött mert görcsölök, de napközben elmúlik. Semmi jele a mensinek, még csak nem is barnázok. Totál száraz a tisztasági betét. Volt valakinek hasonló és mégis megjött neki?
2018. okt. 8. 11:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj tesztet, az adja a legpontosabb eredményt
2018. okt. 8. 11:59
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán egy teszttel többre mész.
2018. okt. 8. 12:09
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Mi ez a méhszáj fétis ezen az oldalon? Életemben nem jutott eszembe felnyúlni és kutakodni a méhszájam után ha terhességre gyanakodtam, ahelyett, hogy egy tesztet használtam volna.
2018. okt. 8. 12:17
 4/9 anonim ***** válasza:

30. dpo? Akkor már kb. a 44. ciklusnapon vagy?

Amúgy fogalmam sincs, sosem jutott eszembe felnyúlni a méhszájamhoz, pedig már van egy kisbabám, akire 4 évet vártam.

Tesztelj inkább egyet.

2018. okt. 8. 13:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Jah igen javítanék. 30. Ciklusnapon vagyok. Igen, én nem tartom borzasztónak azt ha az ember lánya ismeri a testét. Nyilván a párom is matat bennem, ha olyan helyzetben vagyunk, sőt ha tampont helyezek fel az is annak számít. Nem órákig matatok, az egész csak pár másodperc. Nem értem ezt az ellenszenvet ez iránt. Én inkább azt tartom viccesnek, akik a saját ciklusukkal sincsenek tisztában, sem a testükkel. De igazatok van a teszt majd megmondja. Csak kíváncsi voltam volt e valakinek ugyan ilyen tapasztalata.
2018. okt. 8. 13:23
 6/9 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező! Ne érezd rosszul magad az előzők hozzászólása miatt. A magunkon végzett méhszájvizsgálat szerintem is teljesen rendben van. Ha egy idegen férfi benyúlhat megvizsgálni én miért ne tehetném a saját testemmel? A mell önvizsgálatról se hallottak mások? Ismerni saját testünk működését és jelzéseit, igenis szükséges és hasznos dolog.

Nyilván agyat nem fogunk műteni, és cisztát se távolítunk el magunkból :D

2018. okt. 9. 07:34
 7/9 anonim ***** válasza:
És hogy a kérdésedre is válaszoljak. Jóesélyed van babóra, nekem töb gyermekem is van. És kb 10-17. Dpo-ig éreztem görcsöket mintha mindjárt megjönne, de nem jött. Ez jó jel. Szorítok.
2018. okt. 9. 07:38
 8/9 anonim válasza:
Szia! Megjött végül?
2019. febr. 9. 12:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, meg, jó nagy késéssel. Lehet hogy elindult valami, aztán mégis meggondolta magát...
2019. márc. 26. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!