Van itt valaki aki 15-e körül nem vàrja?
#12 vagyok F.D.
Nálam ma ismét pozitív az ovu teszt, tegnap full negatív volt, tegnap előtt halvány... már csak mosolygok ezen a cikluson. Figyelem azért kinek, hogy jön össze! 😘
Nekem hetfon volt egy kis gorcsom.azota semmi vasarnapra nem varom
Hat nem tudom mi lesz mert az elozo terhessegemnel ilyenkor mar volt mell fajdalom rossz kozerzet most semmi tok jol vagyok
Kedves kérdező!
Szerintem még ne add fel, mindenhol azt olvasom, hogy minden terhesség más. Én nem tudom, mert még egy sem volt, pedig már nagyon szeretnénk. Mindenképp jelentkezz, ha tudsz valamit!
F.D.
Én már izgulok. Hőm még mindig fent, holnap kellene megjönnie. Tegnap este volt egy pici barna a tisztaságin, ma semmi. Görcsök elmúltak, semmi más tünet.
De ha nekünk spontán összejön, az lesz a keresztneve, hogy Csoda. :D JD
Kedves JD!
Anyukám pont ezt mondta, mikor 9 év sikertelenség után spontán terhes lett velem. Már túl voltak sikertelen lombikon, épp az örökbefogadást intézték. Majd 8 évvel később várandós lett a húgommal. Engem meglepetésnek nevezett, a tesómat csodának. Úgyhogy nagyon nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön!!! 😘 FD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!