Van itt valaki aki 15-e körül nem vàrja?
Na akkor én itt leírom az elmúlt két hétben lejátszódott dolgokat, hátha valaki hozzá tud szólni.
Szeptember 3-án jött meg utoljára (eddigi ciklusaim 26-28 naposak voltak kb.). Akkor ugyebár október 1-jén kellett volna megjönnie nagyjából legközelebb, majd utána október 29. környékén.
Így lett volna normális, de...
Elkezdtem menstruálni szeptember 24-én, 1 héttel hamarabb és menstruálok a mai napig. Tehát már két hete. Múlt héten szerdán voltam dokinál, azt mondta nincsen semmi gond, előfordul az ilyen, ha próbálkozni kezd az ember, kaptam Rutascorbint, hogy abbamaradjon, de azóta sem szűnt meg. Múlt héten szerdán a doktornő egy 11 mm-es, érőben lévő tüszőt látott, de az ovutesztem már csütörtökön pozitív volt, pénteken pedig negatív. Viszont kizárt, hogy a peteérés akkor volt. Úgyhogy én már teljesen össze vagyok zavarodva, fogalmam sincs, hogy mikortól számoljak, mikor várjam, mikor ne, mikor van ovu, mikor nincs, úgyhogy ezt a hónapot el is engedtem. De nagyon sok sikert nektek mindenkinek!!! :*
Legyszi irjatok oda a komment vegere a nevetek elso betujet ugy jobban fogja tudni mindenki
Ugy mond nekunk is ez az elso probalkozas,mert agusztusba volt egy korai vetelesem.
Ja es bocsi hogy nem irok ekezettel
Mindenkinek sok sikert🙂
Sziasztok én 23-ra nem várom. 6 hónapja próbálkozunk. Első baba lenne.
J
#13 neked hamarosan itt a nem vart...
Valami tunet?
En ma vagyok a 8ik dpo-n.
Es elegge szurkal a hasam
Szerintetek ez jo jel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!