Mikor eldöntöttétek, h jöhet a baba, onnantól más volt a szex?
Figyelt kérdés
Vagy teljesen ki tudtátok zárni azt a tényezőt, h most babát gyártotok. Én ilyen mindenre rágörcsölős vagyok sajnos. Jövő hónapban szeretnénk nekilátni, de előre félek, h nem fogom tudni magam úgy elengedni mert azt érzem súlya van a dolognak :( volt más is így vele? Hogyan engedte el?2018. okt. 7. 11:53
1/11 anonim 

válasza:

Rossz olvasni is az ilyet. Nekünk ez kimaradt szerencsére. Nem így álltunk hozzá.
2/11 anonim 

válasza:

Még jobban megtelt érzelmekkel az összes együttlét. Csodálatos időszak volt. Nagyon vágytunk rá, és szinte elvesztünk egymásban. Szép emlék, nagyon.
3/11 anonim 

válasza:

Semmi nem változott csak az idopont. Raalltunk a reggeli szexre, akkor ugyanis allitolag konnyebb a dolog
4/11 A kérdező kommentje:
Örülök, h mehet ez másképp is! Megpróbálom átállítani a fejemben
2018. okt. 7. 12:01
5/11 anonim 

válasza:

Én is rágörcsölős típus vagyok az életben. De ettől még nem lett más a szex. Nem volt súlya..
Hiszen a testi élvezet része nem változott. Eszembe sem jutott, hogy ebből most akkor baba lehet. Súlya majd akkor lesz ha pozitívat pisilsz. Én legalábbis így éltem meg.
6/11 anonim 

válasza:

Jobb lett
Valahogy felszabadult, és örömteli, hogy ebből egy kis élet is lehet
Férjemnek a 3 Hónap után stresszesebb
ő hamarabb rágörcsölt a témára, hogy mi vsn ha nem megy, és "már" 4 ciklus lement 5. Ciklusbsn jött össze
7/11 anonim 

válasza:

6 évig vártunk az elsőre, sosem volt más, sem az ején, sem a sikertelenségben, még csak terhesen sem. Szülés után csak jobb lett, most a másodikat várva sincs változás. A szex attól még, hogy baba lehet belőle, 2 szerelmes ember sajátja, nem pedig egy cél megvalósítása.
8/11 anonim 

válasza:

Nem volt más, nem gondoltunk szex közben arra, hogy ebből most baba lesz..:D Élvezzétek csak ti is!
9/11 anonim 

válasza:

Rosszabb lett a szex, de igazából már előtte is voltak vele gondok, időzíteni kellett az ovuláciohoz, sokszor nem volt kedvünk hozzá, viszont hamar sikerrel jártunk legalább, szerintem ha jó a szex egy párnál, akkor nem fogja elrontani a babagyártás a szexet, ha már vannak gondok, vagy már nem olyan rákattanos szex van (12 éve voltunk már akkor együtt) okozhat gondot.
10/11 anonim 

válasza:

Ugyanúgy, mint a 2-es válaszolónál. Sőt, nőként èn jobban vártam, izgalmas volt, hogy összejöhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!