Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mire utalhat ez? Ovulációs...

Mire utalhat ez? Ovulációs teszt, rosszul csinálom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szerintetek mitől lehet az, hogy az ovulációs tesztjeimen mindig csak egy csík van? Itt is és több oldalon is utána olvastam, ahol többen azt írták, hogy mindig van a szervezetben egy bizonyos mértékben (lh), ezért az a “jó” ha két csík van. Nagyon halványan sem látszik a második csík, teljesen erős pozitív pedig egyszer sem volt.

Természetesen elolvastam a használati útmutatót, mindig délután, azonos időben 18-kor csinálom, előtte 1-2 órával nem eszek/nem iszok. Mivel 50 darabosat rendeltem minden nap csináltam, tehát elvileg nem csúszhattam le róla.

Mire utalhat ez, rosszul csinálok valamit? Vagy forduljak orvoshoz?

A válaszokat előre is köszönöm!

2018. okt. 2. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

hány napot teszteltél eddig?hány naposak a ciklusaid? milyen érzékeny a teszt?

van amikor elmarad az ovuláció

2018. okt. 2. 20:57
 2/7 A kérdező kommentje:

Ment a zöld kéz! Köszönöm!

Augusztusban kezdtem el, ami teljes hónap volt az a szeptember. A ciklusaim 30-31 naposak, a teszt pedig 10-es érzékenységű. 25-t akartam rendelni, de azt olvastam, hogy elsőre a 10-est ajánlják, mert a 25 kimutathatja akkor is ha valójában nincs ovu. De lehet hogy nekem akkor inkább azt kellene használnom??

2018. okt. 2. 21:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Milyen tesztet vettél? Mert én vetten egy olcsóbb fajtát először amin alig látszott valami pedig tudtam hogy akkor kell lennie peteérésemnek kb, így vettem egy másik fajtát az pedig egyből mutatta. :/
2018. okt. 2. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

én one step ovulációs tesztet használtam 30 érzékenységűt

10-es pont a legérzékenyebb, ha az nem mutatott semmit a 25 se fog

2-3 hónapig se mutat semmit érdemes felkeresni egy orvost

bár az is lehet,hogy a teszttel van gond, próbálj ki egymásikat

2018. okt. 2. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem ez a 2. hónapom, mikor tesztelek. Elsőre 15-ös érzékenységű one step tesztet vettem. Mindig volt 2. csík, de pozitív sajnos egyszer se volt. Ebben a hónapban úgy voltam vele, hogy kipróbálom a normál, 30-as tesztet. Ma szép erős csíkom lett, naptár szerint is holnap lenne ovum. Volt még a 15-ösből, így azt is előttem. Nagy meglepetésemre nem mutatott semmit, csak egy halványka vonal jelent meg, mint múlt hónapban. Úgyhogy ebből kiindulva nem mindenkinek jó mindegyik teszt. Nekem pl a 30-as úgy néz ki jobb. Pedig elvileg az érzékenyebbek kéne jobban mutatnia, vagyis a logika ezt követné....
2018. okt. 2. 22:38
 6/7 A kérdező kommentje:

A teszt neve: Ovulation (LH) Test Strip fehér és rózsaszín színű a csomagolása. 5500 forintba került az 50 darab. Nem tudom, hogy ez milyen minőségűnek számít. 😕

Korábban nem vettem soha.

Elnézést igazad van, összekevertem. Nem a 10-es érzékenységűt vettem, hanem “csak” 25-s.

Ezekszerint mindenkinek más válik be akkor. Marad a kísérletezgetés. 😕

Köszönöm a válaszokat! Ment mindenkinek a zöld kéz! 🙂

2018. okt. 3. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Sokkal többre mennél a hőmérőzesel! Olcsóbb is, és egyértelmű lenne, hogy mikor van ovud.
2018. okt. 3. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!