1/11 anonim válasza:
Nem 2 nappal később volt szerintem
2/11 A kérdező kommentje:
En is ezen vacilalok...nem tudom...Koszi a valaszt. Megy a zold kez. :)
2018. okt. 2. 14:00
3/11 anonim válasza:
Én azért gondoltam mert akkor ugrott nagyot a hőd.
Ovu jel volt?
Mert az is támpont
4/11 anonim válasza:
Az elsőnek igaza van! De ez is csak akkor lesz biztos, ha még két napig nem megy a vonal alá! Addig csak találgathatunk!
5/11 A kérdező kommentje:
Igazabol tegnap este is es szombaton is ereztem egy kis ovus szurkalodast...mast nem figyelek. Egyebkent nem ehhez "idozitjuk" az egyuttleteket, ez csak kivancsisagbol kerdezem.
2018. okt. 2. 14:06
6/11 A kérdező kommentje:
2018. okt. 2. 15:56
7/11 anonim válasza:
Én mindig a ciklus.hu n vezettem a hőm.Nekem ezen jobban látszik.15 cn
Az a fránya vonal zavart meg BOCS
8/11 A kérdező kommentje:
Koszonom.
2018. okt. 2. 16:46
9/11 anonim válasza:
Szerintem jó helyen jelöli. Én úgy tudom, hogy ovuláció napján szokott leesni a hő, de nem mindenkinél esik le látványosan. Amikor a hőmérséklet minimum 2 tized fokkal magasabb lesz, mint a megelőző 6 napban, és minimum 3 napig emelkedett is marad, az igazolja hogy az ovu megtörtént.
10/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt.
2018. okt. 2. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!