Ne foglalkozz a diagramokkal,egyszerűen legyetek úgy együtt ahogy jól esik.nem kell a napokra rágörcsölni sem meg hőt mérni.amikor több a nyák kb 3napig legyetek akkor együtt..pr9ba,szerencse.
A hőt azért írtam mert élő pda vagyok,reggeli hőm 36.6 és mégis pozitívat teszteltem.alkalmanként menyi érzésem van meg érzékeny a mellem de semmi több,és hóvégén a folyást se figyeld mert nekem sincs sok .De ettől független mégis terhes vagyok! Sok sikert jó egészséget!
Ez alapján ovud sem biztos, hogy volt.. sőt.
Akkor van ovu mikor hat nap hőmérsékletét nézed és a 6 napból a legmagasabb hőmérsékletnél magasabbra emelkedik a 7. napon és onnantól fent is maradt. Ha ez nem történt meg akkor nem repedt meg a tüsző. Nálad ilyen nincs, csak nagy hullámvasút.
Javaslom amúgy, a hőmérőzés mellé az ovutesztet is, és, ha még két ciklusod ilyen hullámos lesz akkor mindenképp doki és cikluskövetés. Gondolom régóta szeretnétek babát azért kezdtél hőmérőzni.
Ha rám hallgatsz nem vársz a dokival, mert sokszor csak egy gond van amit, ha kezelnek pár hónap és meglesz a csoda.
Mi 7 évig húztuk a dolgokat... miközben egy egy fránya gyógyszerre lett volna szükségem és 3 hónap alatt összejött a baba. Nem mindig jó döntés várni és várni...
Minden jót és mielőbbi babásodást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!