Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 7-én várható a ciklusom...

Ha 7-én várható a ciklusom (ciklus.hu szerint) akkor mikor teszteljek, ha vannak gyanús jeleim?

Figyelt kérdés
A ciklus.hu szerint 7-én várható a mensim!Azért használom az oldalt mert rendszertelen volt a ciklusom.De vannak gyanús jelek, hogy lehet terhes vagyok!Mikor teszteljek, hogy megbízható legyen az eredmény?
2007. dec. 3. 08:43
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg tuti eredményt szeretnél, akkor 13-a körül. Viszont ha kíváncsi vagy és nem tör le esetleg a negatív eredmény (mert előfordulhat), akkor várható mensi első két napján is lehet.
2007. dec. 3. 08:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen 7.-e után már bármikor lehet,ha akarod, de a nagykönyv szerint csak annak ad biztos eredményt a mensi kimaradásának első napjaiban a teszt, akinek rendszeres 28 napos ciklusai vannak. Mivel te sem esel bele ebbe (akárcsak én), érdemes lenne várnod még jövő hétig, akkor is ha nagyon nehéz, mert az mindenképp valósághűbb eredményt mutatna. Ha nem bírod ki, és nega lesz, akkor sem kell elkeseredni, a fentebb említett okok miatt.
2007. dec. 3. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!