A ciklusom 23. napjában vagyok. Ma reggel teszteltem, de negatív lett. Mikor tesztelhetek újra?
Figyelt kérdés
A peteérésem kb.20-án volt(ez nem biztos),azaz a ciklusom 23. napjában vagyok!De ugye amit írtam már hogy nagyon gyanús jeleim vannak a terhességre!Ma reggel teszteltem de negatív lett!Mikor tesztelhetek újra?Hogy BIZTOS legyen!Hogy mikor kellene megjönnie azt nem tudom mert az utolsó kettő mensim össsze vissza jött meg!Azért mert abbahagytam a gyógyszert(de most már 4 hónapja)De tüneteim akkor nem voltam....SEMMI!Csak késett!Most nagyon le vagyok törve, még sírtam is!:-( Nem szeretnék csalódni, csak biztosra akarok menni!Szóval mikor tesztelhetek újra?Minden válaszadónak köszönöm!2007. dec. 3. 08:14
1/2 anonim válasza:
Szia! Hát ha 20. án vagy akkörül volt peteérésed, akkor 5. én kellene megjönnie neked. nagyon korai még a teszt. Esetleg a mikulás hozhat neked egy pozitív tesztet. Én azt tanácsolom 2-3 nap múlva csinálj egyet ha nem jön meg!!! Drukkolok! És kitartás. Fog jönni a bébi ha ő úgy gondolja!
2/2 anonim válasza:
Te is írod, hogy összevissza van mensid, vagyis a peteérés, és a mensi jövetelét sem lehet konkrét napra rakni. Ha a 20.-át vesszük alapnak, akkor legalább két hét a fogantatás befejeződéséig, vagyis még legalább a hét végéig ki kellene bírnod, hogy csaknem bizots lehessen!! Sajnos a hcg termelődés annyira egyéni, hogy én pl. már 7hetes voltam, mire az első teszt pozitív lett. A remény hal meg utoljára, szokták mondani, így bízz magadban mindenkép, és minden nap "áldott", amíg nincs mensi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!