Kismamák, Anyukák van még remény?!
Sziasztok!
6 éve küzdünk a babaert. 2 vetélés. Jelenleg donor
inszeminacióval próbálkozunk. Inszem után vagyok 17 nappal. Tegnap hánytam, melleim hatalmasak, és fajnak. (Verzes előtt elmúlik és lelapad mindig) utrogestan kupot, és ösztrogén gyógyszert szedek. A klinikán azt mondtak h folytassam és várjunk.
Van köztetek olyan aki később tesztelt pozitívat? Van még ra reményünk? Mert ebbe már belehalok. :(
Nekem utro mellett is mindig megjött pontosan.
Kérlek írjatok!!!
Köszönöm!!!
Tapasztalatom ezzel kapcsolatban nincs, de én nagyon drukkolok Nektek, hogy jöjjön a baba!!!!
Teszteltèl màr?
Van remény, ha Te magad még nem adtad fel. Azt viszont neked kell érezni, mit bírsz még el, és mi az, amit már nem. Ha úgy érzed, kezd rámenni a lelki épséged, akkor már nem érdemes folytatni.
Én tudom magamról, hogy az én személyiségem nem bírna el egy ilyen 6 évig tartó procedúrát. Minden tisztelem, és kívánom a mielőbbi gyermekáldást Neked.
Sajnos inszem. után 17 nappal már kevés az esély... Velem, ha a 16. napon negatìvat teszteltem, mindig leállíttatták a progeszteront. Ha bizonytalan vagy, akkor menj el magánlaborba hcg-t nézetni. Az a tuti. Nagyon ritkán előfordul olyan, hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet.
Nekünk 7 év után sikerült. Én is megjártam a poklok polát... Volt 20 hetesen ikervetélésem is lombikból...
Fontos a lelki egyensúly is egy ilyen küzdelemben. Érdemes pszichológushoz, kineziológushoz és/vagy perinatális tanácsadóhoz elmenni. (Én mindegyiknél voltam.)
Ha inszemmel nem sikerülne, akkor a lombik még sikert hozhat.
Nálunk 3 inszem után a 6. lombik sikerült.
Tovább kell menni, közben mindent megnézetni, amit eddig még nem, keresni az okokat; és próbálkozni tovább. Ez ilyen sajnos. De ha kitartóak vagytok, akkor előbb- utóbb sikerülni fog! Csak akkor reménytelen a helyzet, ha feladjátok.
De közben törődnöd kell magaddal, hogy fel tudj állni és tovább tudj menni egy-egy kudarc után. Legyen az pszchiológus, sport vagy bármi, ami segít, feltölt. Ezt így lehet túlélni. De a siker majd mindent megszépít: a fájdalom, az eljeseredettség, a kétségbeesés, a gyász idővel élettapasztalattá szelídül majd...
Erősnek kell lenni!
Nagyon köszönöm Nektek!!!!!! Nagyon jól esik minden szó!!! Ma teszteltem negatívat. Tényleg kezdek fáradni, pedig nagyon erősnek érzem magam. Büszke vagyok a házasságomra is. A lombikot még megpróbálom mindenkepp. De arra a döntésre jutottunk hogy időközben megpróbáljuk elindítani az örökbefogadást egy civil szervezetnél.
Így is egy kis kerek család leszünk. Ha mégsem jönne össze a lombik. Utolsó minden tiszteletem a Tiéd, és jó olvasni (hülyén hangzik) hogy volt így más is mint ahogy mi vagyunk. Azért írni fogok, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!