Van rajta második csík?
2018. szept. 30. 17:12
21/28 A kérdező kommentje:
Ez még ugyanúgy a tegnapi, este csináltam...Holnap megyek tesztet venni, vagy megcsinalom reggel vagy majd szerdán. Viszont napok óta feszül a mellem, és egyre jobban. Mint amikor anno a lányomat szoptattam és termelődött a tej. Csak akkor éreztem ilyen érzést, mensi előtt soha. Furcsa. :)
2018. okt. 1. 20:13
22/28 anonim válasza:
20-as vagyok. Drukkolok nagyon neked is.remèlem összejön :) èn 6.àn nem vàrom ès első babàra vàrunk :) furcsa hogy mèg van 4 nap mensiig ès nem görcsöl a hasam,pedig ilyenkor màr szokott ès 6. Dpo környèkèn szùrt a bal oldalam es a 7. közepen,azòta elmùlt.te tapasztalsz valamit?
24/28 A kérdező kommentje:
Ma reggel teszteltem predictor early-vel meg x-epillel de mind a 2 negatív lett. Nem tudom...a hőm még mindig 37, feszülnek a melleim. Majd lesz ami lesz. Elegem lett ebből :(
2018. okt. 2. 20:33
25/28 anonim válasza:
Szia 20,22es vagyok. Amìg nem jön meg van remèny :) kèsik màr?
26/28 A kérdező kommentje:
Igen. Ma lesz a 11.napja hogy késik. Ilyenkor már rég ki kellene mutatnia szerintem. Ma reggel is kereken 37fok folt a hőm. Nem értem.
2018. okt. 3. 08:36
27/28 A kérdező kommentje:
Dokinál kértem időpontot, nov.15re adtak az sztk-ba. A magándokihoz akinél szültem ott is csak november elején van szabad időpont.
2018. okt. 3. 08:37
28/28 anonim válasza:
Itt vagy kérdező ? Mi történt azóta ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!