Nem szeretem az x epilt. Nekem 14. dpon volt negatív. Előre vettem, hogy legyen itthon tesztem, ha nem jön meg. Végül türelmetlenségből vettem egy érzékenyet 12. dpon, jól látható pozi lett. De csak elhasználtam az x epilt, full negatív lett nemvárt napján. :D csak stresszelt, másnap csináltam egy facellet, egyertelmű pozi lett.
Nem látok 2. csíkot amúgy a tieden se de én tuti másikat csinálnék főleg, ha késik.
2018. szept. 30. 18:40
12/28 A kérdező kommentje:
11es válaszoló, én is gondoltam másik tesztre, de sokan azt mondják hogy ugyanolyannal érdemes tesztelni. Megkérdezhetem milyet vettél?
2018. szept. 30. 18:57
13/28 anonim válasza:
5-ös vagyok, én x-epilt és facellét használtam (mártogatósok).
Egyik sem csapott be soha.
A facelle kicsit erősebben mutatta a csíkot
2018. szept. 30. 20:14
14/28 anonim válasza:
Én is Facelle-t (ne írjátok már légyszi úgy hogy "facellét" mert nyilvánvaló hogy nem magyar szó a facelle) használtam, illetve Coraxot és Predictor early-t.
2018. szept. 30. 20:17
15/28 anonim válasza:
11-es vagyok, walentin volt az érzékeny teszt, amit 12. dpon csináltam. De a facelle is szuper szerintem. Persze nem csap be az x epil se, a 2. x epilt is ellőttem pár nap késéssel, akkor már pozitív volt. Nem mondanám rossz tesztnek, de a többi amit használtam nekem korábban mutatta.
2018. szept. 30. 20:25
16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ahogy emlékszem a gyógyszertárba nem volt valami sok választék ahogy a DM-be sem, de majd ránézek ezekre a tesztekre hogy mik vannak :)
2018. szept. 30. 20:41
17/28 anonim válasza:
A terhességem elején első tesztem az Expect volt, kb ugyanilyen csíkot adott nekem is:
Tehát kb csukott szemmel is látható volt, nem voltak kétségeim, de azért az itthon levő 3 ugyanolyan tesztet amit te is csináltál, hát komolyan, ember legyen a talpán aki el tudta volna dönteni az eredményt, pedig nem áztattam el, de nem tudtam volna eldönteni róla, hogy mit mutat.
Szóval a tiédről se tudnám.
2018. szept. 30. 22:08
18/28 anonim válasza:
...de azért az itthon levő 3 ugyanolyan tesztet amit te is csináltál MEGCSINÁLTAM
(a leglényegesebb szó kimaradt bocsi :D)
2018. szept. 30. 22:10
19/28 anonim válasza:
Facelle rossmannban van. :)
2018. szept. 30. 22:45
20/28 anonim válasza:
Szia kèrdező,èn mintha làtnèk valamit.teszteltèl azòta? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!