Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6. dpo leesett hő? Mit jelent...

6. dpo leesett hő? Mit jelent szerintetek? Fèlek ez a hònap sem fog sikerülni.

Figyelt kérdés
Sziasztok. 6.dpo leesett hő jelent valamit? Minden reggel mèrem de nem ugyan abban az időben,mert nemtudom mindin pontosan akkor mèrni. Tegnap 97.4F volt ma meg leesett 96.3F. Jelenthet ez bàrmit is ìgy hogy nem minden nap ugyan abban az òràban mèrem? A ciklusom első felèt nem mèrtem csak az ovu utàn ès ez az első mèrőzgetèsem.

2018. szept. 29. 12:31
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

Nálam pld sokszor volt, hogy próbálkozott a szervezetem, volt pozi ovutesztem, felment majd leesett a hőm és újra felment és leesett..volt, hogy a tüsző 3.alkalomra repedt meg és a pozitív ovuteszt után újra és újra pozitív lett minden leesés előtt.A másik ezek a hőmérsékletek ovu utánra nagyon alacsonyak, mert általában ovu után inkább a 36.8-37 közötti hőmérséklet jellemző.Viszont ha tényleg ovu után ilyen alacsony a hőd akkor ez utalhat pajzsmirigy problémára.

2018. szept. 29. 15:13
 12/20 A kérdező kommentje:
Szia utolsò. Hàt nem megnyugtatò amit ìrsz :( de azèrt köszönöm a vàlaszod, mèg bizakodom. Jövő hèt vègèn kiderül hogy sikerült e ez a hònap vagy sem :)
2018. szept. 29. 16:11
 13/20 A kérdező kommentje:
Első babàra vàrunk egyèbkènt :)
2018. szept. 29. 16:12
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne görcsölj rá ennyire mert csak nagyobb lesz a csalódás ha nem jött most össze.
2018. szept. 29. 16:38
 15/20 A kérdező kommentje:
Tudom tudom,pròbàlok lazìtani de egyszerűen nemtudom kikapcsolni az agyam, pedig dolgozok egyèsz nap mint egy hülye megàllàs nèlkül kb....időm se kène legyen ezen agyalni,de sajnos nemtudok màsra gondolni :( folyamatosan azon kattogok hogy ùgysem sikerült ez a hònap sem :( nem vagyok tùl pozitìv :)
2018. szept. 29. 17:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Tök felesleges mérned, ha nem ugyanabban az időben teszed így még találgatni sem lehet! Én is minden nap más időben megyek dolgozni, mégis meg tudom oldani. Fél hatkor mérek fixen, maximum még visszaalszom. De egyébként is hő alapján találgatni 1 héttel menzesz előtt értelmetlen! Nem azért hőmérőzünk, hogy megjósoljuk a babát, hanem, hogy tudjuk mikor volt ovunk! Mióta próbálkoztok, hogy így ráparázol?
2018. szept. 29. 20:37
 17/20 A kérdező kommentje:
Èrtem,csak azèrt mèrtem mert olvastam hogy valaki kb 1 hèttel mesi előtt elkezdi mèrni ès akkor ha fent marad a hő akkor valòszinů a baba. Csak ezèrt. Imnkabb talàn csak egy kis remènysugàrnak csinàlom ès türelmetlensèg. Ennyi :) egyèbkènt màr 6 ève nem vèdekezünk csak megszakìtàsosan ès 3 hònapja ùgy sehog.tudom ez mèg nem sok.ès csak 24 èves vagyok de nagyon szeretnènk màr babàt :) a pàrom 26èves
2018. szept. 29. 22:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor az a valaki nagyon buta volt kérdező! Sokaknak a menzesz napjáig egészen fent van a hőjük és csak akkor esik le, amikor már elkezdenek vérezni. Ha semmiképp sem tudod kivárni menzeszig, akkor inkább már 12-13 dpo környékén érzékeny teszttel próbálkozz! Olvasd el ezt a cikket is: [link]
2018. szept. 30. 18:24
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Itt sok téves infó kering sajnos. Volt egy lany aki azt hirdette, hogy ha 37 felé megy a hő az tuti terhesség mert megmérte magának és terhes is volt! Szóval sok a tudatlan.

A hő a menzesz napján esik le de az is meglehet hogy pl. csak másnap reggel mérhető a kevesebb mert pl. hétfőn magas, de délelőtt megjön, és csak kedd reggel mutat leesést.

2018. szept. 30. 18:30
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat.hőmèrőzèst is kezdem feladni,tegnaphoz kèpest megint lent van,előtte feljebb volt,össze vissza,semmi èrtelme nemtudom ugyanabban az időpontban mèrni sajnos. Ma vagyok a 8.dpo-n.Tegnap előtt èreztem a bal oldalon erősebb szùrkàlàst,tegnap pedig kőzèpen.nem is agyalok inkàbb csak vàrok :(
2018. okt. 1. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!