Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély? Vagy a rosszullét...

Van esély? Vagy a rosszullét miatt nem fog sikerülni most sem?

Figyelt kérdés

2 hét múlva lesz 1 éve már hogy szeretnénk kistesót. Eleinte a doki nem engedte a nem túl jó rákszűrés eredményem miatt. Aztán zöld utat adott, majd a 2. Hónapban teherbe is estem. Sajnos 8 hetesen missed ab lett belőle. Ez bolt decemberben. 2 hónapot ugye ki kellett hagyni. Aztán ismét zöld út. Ovuteszttel tudom, h mikor van ovum. Márciusban kemény antibiotikum kuran voltam megfázás miatt pont ovukor. Következő hónapban hüvely gombával kezeltek. Most meg tegnap lett pozi a tesztem nagyon örültem is neki. Össze is bújtunk a férjemmel. Éjjel arra kelek, hogy fáj mindenem. Hánytam illetve ment a hasam egész éjjel. Gondolom elkaptam a gyerektől, múlt héten neki is ez volt a baja.

Komolyan mondom nem hiszem el. Minden hónapban van azon az 1 napon valami nyavajám amikor esélyes lehetek a fogantatásra. Tudom, hogy nem vagytok orvosok, de én mégis megkérdezem. Van még esély, h sikerüljön ez a hónap szerintetek? Vagy nem befolyásolja a vírus a teherbeesést?

2018. máj. 22. 07:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Nyugi, ez nem befolyásol semmit. Én felfázás alatt estem teherbe. Még bosszankodtam is, hogy hiába szedem a tőzegáfonyát, mégis állandóan pisilni járok. 😆

Drukkolok!

2018. máj. 22. 08:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Általános esetben azt mondanám hogy nem számít semmit. A te esetedben nem ennyi probléma mellett ki tudja hogy reagál a szervezeted. Azért sok sikert!
2018. máj. 22. 09:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is megvoltam fázva pont akkor.sőt!!Költözködtünk.pont beágyazódás körül olyan nehéz szekrényeket cipeltem...de nem lett semmi bajom.

Szerintem gyógyszert ne vegyél be.esetleg csak széntablettát.és sok vitamin.!!!+folsav.+magnézium.Sok sikert

2018. máj. 22. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolo vagyok ès 9 hetes vagyok.:)
2018. máj. 22. 09:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! Gratulálok a babátokhoz! :) tudom tudom, hogy nem szabad rágörcsölni. Csak akkor is olyan elkeserítő hogy annyira szeretnénk és mégis ennyit várat magára. Na meg persze idegesít, hogy mindig van valami bajom. :( a múlt hónapban elmentem teljes körű vizsgálatra. Ott is minden rendben volt. Na majd látjuk. 2 hét múlva kiderül.
2018. máj. 22. 09:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló vagyok.:)Minden rendben lesz probálj lazítani.Sikerülni fog.
2018. máj. 22. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!