Miért csináltok tesztet a nemvárt menstruáció elött?
Én soha nem teszteltem korábban,pedig mi is több mint 1 évet vártunk a babára.Sokkal fájdalmasabb lett volna,ha az esedékes előtti időben teszteltem volna pozitívat és megszakad a terhesség kémiai terhesség miatt.Ezzel sokan nem számolnak,csak lövögetik a tesztet,mintha muszáj lenne.De ez persze egyéni döntés ki mikor tesztel.
Engem az bosszant fel,mikor ide feltesznek egy full negatív tesztet és írják hozza a kérdést hogy más is látja a 2.csíkot,vagy ez most pozitív?
Ha 2-ig nem tud az alany elszámolni,akkor hogyan akar gyereket nevelni?
Én is mindig nagyon hamar teszteltem 9-10 dpo n , leginkább azért mert súlyos progeszteron hiányom van amit pozitív teszttel azonnal elkezdenek adni hogy a terhesség megmaradjon ! De pl most innen is jött rá a doki hogy a legutóbbi terhesség valoszinu méhen kívül van mert említettem neki hogy nem
Abban az ütemben erősödik a csík mint az elmúlt 3 terhesség alatt .... sajnos beigazolódott és tényleg méhen kívüli terhesség lett ! Szóval én emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!