Ovulacio után 12 nappal illene legalább egy halvány pozinak lenni a tesztnek, ugye?
Figyelt kérdés
Pontosan tudom, hogy mikor volt ovulációm, ma vagyok 12.dpo-n. 2 napja barnázok, de ennyi. Teszt negatív. Ha terhes lennék, már legalább halvány pozi lenne, nem?2018. szept. 26. 13:26
11/15 anonim válasza:
Nekem is 13-án lett pozitív az LH tesz, majd 14-én természetesen negatív, majd 19-20-21-én mindhárom napon újra pozitív, majd 24-25-26-án enyhe vérzés. Először azt hittem, hogy végre a beagyazódás történik (előtte napokon keresztül görcsöltem), de mivel három napja tart, így gyanítom, hogy ez már az egy héttel hamarabb kezdődő menstruációm gyengébb verziója. Pedig nagyon bíztunk benne, hogy végre sikerül! Mai tesztem negatív... Sok sikert nektek! Bizakodjunk együtt! 😊
12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Akkor hajszálpontosan ugyanúgy vagy mint én, még a dátumok is stimmelnek. Annyi, hogy nekem nem lett újra pozi az LH teszt, vagyis nem tudom, mert 14-én csináltam az utolsót ami negatív lett.
2018. szept. 26. 15:04
13/15 anonim válasza:
11-es vagyok. Először bíztam benne, hogy talán a terhesség miatt lett újra pozitív, nem is gondoltam, hogy talán a menstruációt jelzi, mivel azt csak 29-30-ra vártam. Eddig nagyjából betippelhető, 27-29 napos ciklusaim voltak, ez most 21-re csökkent. Jövő héten szerdán megyek orvoshoz, mert ez nem tetszik, illetve görcsölni sem szoktam ciklus közepén-végén soha, csak ha megjön egy napig kb.
14/15 A kérdező kommentje:
Megjött rendesen.
2018. szept. 26. 21:14
15/15 anonim válasza:
Nekem is sajna egyre erősebb... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!