Mensi elott 4 nappal halvány pozitiv teszt erosodni fog es megtapadhatot a baba?
Figyelt kérdés
mensi elött vagyok még 4 nappal csináltam egy tesztet és halványan pozitiv lett de viszont már 3 napja halvány barna pecsételésem van ami néha eltunik néha pedig visszajön. szerintetek ez azt jelenti h megfog majd jönni és nincs is baba?2018. jan. 17. 07:15
1/14 anonim válasza:
Progeszteron hiányta utalhat, elmehet a baba, ha nagyon alacsony a progi szinted! El kéne menni dokihoz, aki írhat progeszteron tabit/kúpot. Valakinél nem jelent rosszat a barnázás, valakinél igen. Ezt a dokinak mondd el!
2/14 anonim válasza:
Szia, en 5 nappal elotte teszteltem halvanyat. Nekem is volt barna folyas, en szerintem a beagyazodas miatt volt, most w napja nincs es ma mar eros pozitiv a tesztem. Valoban utalhat prog.hianyra is. Sajnos nekem is volt 2 vetelesem, egyiknel barnaztam, masiknal nem. Viszont azt is tudom h.pl.nalunk az sztkban ilyen nagyon korai idoszakban nem adnak semmit ra. En femibiont szedek, magnerotot es 1000mg C vitamint. Drukkolok!
3/14 A kérdező kommentje:
sziasztok hát ma már csak ilyen halvány majdnem sárga vagy barack a szine néha meg beszurkál a hasam reménykedek h megmarad a baba ma akarok venni barátcserje kapszulát azt mondják az segit a dokim sajnos a héten betegszabin van. második megszabad kérdezni h neked a vetelés ilyen fiatal korban tortént mik voltak a jelei?
2018. jan. 17. 08:35
4/14 anonim válasza:
Én mindenképpen bemennék a kórházba, feliratni progit. Lehet nincs rá szükség, de ne ezen múljon. Felírja valaki, aki éppen benn van.
5/14 anonim válasza:
Progeszteront nem csak a saját doki írhat fel, nehogy már ezen múljon! Én is így voltam és nekem aztán vérre valtott egyik éjjel a kis barackos barnázás, bementünk a kórházba, elment a baba délutánra.
A barátcserje nem segít ha progeszteronhianyod van.
6/14 anonim válasza:
2.vagyok. Az elsonel pozitiv teszt volt a nemvart korul, ra 3-4 napra elkezdodott a barnas folyas. Nem volt sok, de volt. Mentem dokihoz es mar csak azt latta h.felszivodott...par napra ra megjott. 2.terhessegnel nem barnaztam, szimplan csak nem fejlodott, majd a 7.heten 1 nap barna utan verzes lett. Nezd, ha tudsz, probald meg a dokit, en csak a sajat tapasztalatom alapjan mondom, h.felesleges rohangalni, mert en is voltam sztkban es surgossegin is es nem foglalkoztak velem. Sokaknal olvasom h.egybol adtak gyogyszert, hatha te is kapsz. Tenyleg keteselyes.
7/14 anonim válasza:
#1 vagyok. Mindenképp próbálj dokihoz menni! Nem gondolnám, hogy beágyazódásos vérzés, mert az nem tart 3 napig. Nekem volt a 9.dpon de csak nagyon kevés, pici barna folyás.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat voltam dokinál nem vizsgált meg csak felírt utrogesztant remélem még időbe vagyunk és nem lesz baj
Akinél mégis megtörtént utrogesztant mellet a vetélés akkor csak simán megjön vagy negatív lesz a teszt és utána jön meg ?
2018. jan. 17. 17:08
9/14 anonim válasza:
Lehet, hogy megjön, de az is, hogy elhal és nem ürül ki. A teszt nem lényeg, az még hetekig pozitív lehet ha magas volt a hcg. Ahogy ürül, úgy halványulnak a tesztek.
De ne erre gondolj. Most talán megáll a barnázás hogy szeded a gyógyszert!
10/14 A kérdező kommentje:
Tnap kicsit gorcsolt néha a hasam de ma már nem inkább néha néha egy egy kis szurkalast érzek a hasamaljan de halusten nagyon kevés és világos színű pecsetelesem van már remélem megmarad a pici nagyon vagyunk rá már
2018. jan. 17. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!