Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi elott 4 nappal halvány...

Mensi elott 4 nappal halvány pozitiv teszt erosodni fog es megtapadhatot a baba?

Figyelt kérdés
mensi elött vagyok még 4 nappal csináltam egy tesztet és halványan pozitiv lett de viszont már 3 napja halvány barna pecsételésem van ami néha eltunik néha pedig visszajön. szerintetek ez azt jelenti h megfog majd jönni és nincs is baba?
2018. jan. 17. 07:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen gyógyszert kaptam rá párnapra megszűnt. Még korán teszteltél de kívánom, hogy megmaradjon a babád.
2018. jan. 17. 19:09
 12/14 A kérdező kommentje:
Ma sokkal erősebb lett a teszt és már a pecsetelesem is elmúlt szinte teljesen. Kicsit kezdek megnyugodni de mensi elmaradása így még van 3nap. Szerintetek létezik H erősödik a teszt az utrogesztant de a baba nem maradt meg?
2018. jan. 18. 11:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Vegyel egy mely levegot es probalj megnyugodni, mert azzal is nagyon sokat segitesz a babadnak, hogy megmaradhason es egeszsegesen fejlodjon.
2018. jan. 18. 13:51
 14/14 A kérdező kommentje:
Az igazat megvallva most sokkal nyugodtabb vagyok H már nincs pecsetelesem mostmár kezdek ráhangolódni H lesz egy pici babám nagyon köszönöm a nyugtatast és a kedves szavakat jól esik mostmár a babán múlik h itt szeretne maradni én nagyon remélem rendben lesz minden neki
2018. jan. 18. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!