Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek baba? Vagy még...

Szerintetek baba? Vagy még változhat?

Figyelt kérdés
25ére nem várom, száraz vagyok és a méhszájam is fent van és kemény.
2010. jún. 23. 08:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Kisbogaram, várjál még 6-7 napot, ha nem jön meg, tesztelj, és akkor kiderül. Itt mi nem tudjuk megjósolni, hogy baba, vagy nem baba
2010. jún. 23. 09:06
 2/11 anonim ***** válasza:
53%
Sajnos még változhat. A méhszáj nálam a menzi előtt közvetlenül ereszkedik le pl. De ha már több alakalommal nézted, akkor tudod, hogy nálad hogy van. Kitartás!:)
2010. jún. 23. 09:13
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

még sajnos változhat.

saját példát írok: nekem először kezd puhább lenni a méhszájam, majd utána ereszkedik le (1-2 nappal nem várt előtt) és csak közvetlenül előtte nyílik ki.

szárazságot szintén a nem várt előtt váltja fel 1-2 nappal a vizes/krémes folyás

de mindenesetre jó jel eddig. mennyire vagy biztos az ovu napjában? ez is fontos.

ha 100%-ig biztos vagy és a helyzet holnap is ilyen, akkor talán... :)

remélem, drukkolok!!

2010. jún. 23. 09:17
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Ebből még bármi lehet, mindenesetre remélem nem magadnak nyúlkálsz a méhszájadhoz, mert nem túl okos dolog felfelé nyúlkálni a babában reménykedős időszakban és felvinni mindenféle bacit ...
2010. jún. 23. 09:47
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

miért szerinted ki nyúlkálna neki.

pl. a ciklus.hu-n is van méhszájvizsgálatkoz kategória. nem hinném, hogy ártalmas a megfelelő higiéniai intézkedésekkel (kézmosás).

és amikor a párja nyúlkál a kezével, vagy mással? nem kevésbé ártalmas, már ha az egyáltalán

2010. jún. 23. 09:52
 6/11 A kérdező kommentje:
Teszttel néztem az ovut és 10én volt.
2010. jún. 23. 11:59
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
drukkolok. jó jelek, csak tényleg ne kiabáljuk el. megkérdezhetem, hogy mikor voltatok együtt? (kb. melyik napokon?) mert ha tényleg baba, kíváncsi vagyok, hogy melyik módszer válik be.
2010. jún. 23. 12:08
 8/11 A kérdező kommentje:
9éig 2 naponta és 10én, 11én.
2010. jún. 23. 12:11
 9/11 anonim ***** válasza:
már bocs de én hallottam olyat hogy valaki azzal okozott magának gondot hogy állandóan felnyúlkált hogy vizsgálgassa magát odabent érez-e változást..... szóval lehet hallgatni erre és arra a táborra is mindenkinek saját felelőssége.
2010. jún. 23. 14:59
 10/11 anonim ***** válasza:

szia! ma van 25, ugye nem jött? :)

jelentkezz mindenképp! érdekel, mi lett veled.

2010. jún. 25. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!