Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hogy jött össze a baba...

Kinek hogy jött össze a baba és mennyi idő után?

Figyelt kérdés

olvastam elég sok kérdést erről,sok embert érdekel. Igazából siker történetek érdekelnének!

Naptaros vagy spontán,ereztetek e hogy ezt most sikerült?!Valami vitamint szedtetek e előtte ha igen mit ? Kezdő baba projektbe vagyunk ,nem akarunk rá görcsölni ha nem jön meg nem baj ,ha jön akkor nagyon örülünk.:)

Köszi a válaszokat előre is :)

2018. szept. 25. 14:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Naptaraztam evekig,elso honapban sikerult :)
2018. szept. 25. 20:43
 12/19 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Jó végre ilyeneket is olvasni , az ember mielőtt bele vág utána néz es hát 10/9 helyen azt látja milyen nehéz evekig tartó szenvedés.... a kismamáknak gratula akik meg varnak kitartást és sok sikert:)
2018. szept. 26. 00:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok felet el sem kuldtem :D Nem szedtem semmit,nem gorcsoltunk ra elveztuk az egyuttletet volt a titka azt hiszem 😄 Tudtam,hogy sikerult valahogy ereztem. Az en tanacsom,hogy hangolodjatok egymasra,elso sorban az elvezet legyen a cel es jonni fog a baba is 😊 Remelem hamar erkezik a golya hozzatok is 🤗
2018. szept. 26. 13:30
 14/19 A kérdező kommentje:

tényleg úgy állunk hozza hogy ha nem jön meg akkor nem baj,ha jön nagyon boldogak leszünk!:)

de azért remélem nem kell sokat várni,szerintem akkor görcsöl rá az ember ha sokáig nem jön össze...

2018. szept. 26. 22:08
 15/19 Rockmokus válasza:
Első pici fiammal.egy évig probálkoztunk mire összejött tl voltam 2 spontán vetélésen. Nagyon rossz volt nem.kivánom senkinek. Holnap megyek dokihoz mert több mint valoszinü hogy jön a tesó.(2pozi teszt) Most a másodiknál kb 3-4honapja dolgoztunk a kérdésen a párommal. Semmi gyogyszert nem.szedtem egyik tökmagnál se. De úgy látszik én csak augusztus végén ill szeptember elején tudok teherbe esni...🙂 Közel lesznek a szülinapok.
2018. szept. 26. 23:06
 16/19 A kérdező kommentje:
Gratulálok nektek !!:)))
2018. szept. 26. 23:52
 17/19 anonim válasza:
Első 3 hónapban görcsösen figyeltem a naptárat, és szinte már szükségből voltam a párommal. A 4.hónapban kilábalva a betegségekből (felfázás, gomba) csak cickafark teát ittam az első 2 hétben, mert hogy azt mondják az egyébként is sok női bajra jó. Illetve E-vitamint szedtem. No, ebben a hónapban a betegségek miatt elengedtem a témát, hogy majd a kövi hónap... erre esedékes mensi előtt tesztelésre "kényszerültem", ami egyértelmű pozitív lett. 😊
2018. szept. 27. 10:07
 18/19 A kérdező kommentje:
az a legjobb mikor váratlanul jön a baba amikor pont nem számítasz rá:))))))
2018. szept. 27. 14:19
 19/19 anonim ***** válasza:

8 hónapig próbálkoztun: első 4 hónapban csak lazán, nem számoltuk a napokat, nem "figyeltem a testem" csak együtt voltunk, amikor jól esett, úgy voltunk vele, ha jön, akkor jön, ha nem, akkor nem. Folsavat szedtem, próbáltunk egészségesebben táplálkozni, heti 2-3 x futni jártunk, de csak kisebb, 3-6 km-es távokat.

Az 5. hónapban már kezdett zavarni, hogy nem jön össze. Elkezdtem D-vitamint is szedni, párom is. Hőmérőztem, ovulációs teszteket vettem, méhnyaknyákom figyeltem, nem ettem finomitott szénhidrátot, semmi édesség..de hiába. Nagyon csalódott voltam, mikor újra és újra megjött... Majd jött a december, időpontot foglaltam januárra egy nőgyógyászati vizsgálatra, célzottan, ezzel a panasszal, hogy nem jön össze a baba. Majd decemberben már nem is foglalkoztunk ezzel,elengedtem, úgy gondoltam majd meglátjuk mit mond a nőgyógyász, addig úgysem tehetek semmit, erre januárban pozitivat teszteltem, igy már terhesként mehettem a nőgyógyászhoz.

28 éves, 17 hetes kismama

u.i.: tegnap éreztem először, hogy mozog :)

2021. ápr. 2. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!