Szerintetek hány párnak nem jön össze a baba?
Miféle kérdés ez? Szerintem 45.585 párnak, de ha jobban belegondolok lehet hogy csak 44.485-nek nem jön össze....
A környezetemben van olyan akinek sok várakozás után mégis összejott, és van arra is pár példa hogy nem jött össze.
5 éve járunk meddőségi központba. Egyszer rákérdeztem erre a dokitól, hogy mi a tapasztalatuk.
A válasz az volt, hogy aki kitartó, és akinek olyan problémái vannak, amelyek mesterséges megtermékenyítéssel áthidalhatók és a kora is megfelelő hozzá; azoknál előbb- utóbb sikerül.
Nekem pl közvetlen kollegák közt 4 pár van, akiknek abszolút nem jön össze.
Egyikőjüknél a férfi a steril, másik 3-nál a nővel van gond.
Amúgy kis munkahely lévén durva ez a szám sajnos.
Nálunk pl családban mindenkinek elsőre összejött.
Nekünk is, a 2 tesóméknak is, párom tesójainak is.
Szerintem mostanában van több olyan, akiknek nem jön össze, mint régebben.
De nagyobb részben van akinek összejön amúgy simán.
Sztem kb 70-30% eloszlás lehet.
Nekem inkább olyanok vannak akiknek nehezen de összejött, illetve akik jelenleg is próbálkoznak. Van akinek a pajzsmirigyével van gond, plusz vékony a mehnyalkahartya. Van akinek NK sejtek vannak a méhében. Van aki nem is tudja miért nem jön, mert abban hisz, hogy ha a sors nem akarja akkor ne is jöjjön.
Olyat ismerek akiknek nincs gyerekük, de ott többször volt baba csak mindig meghalt :( volt hogy már egészen nagy babák is. :( az okát nem tudjak
Egyszer azt olvastam, hogy minden negyedik pár szorul orvosi segítségre, hogy összejöjjön a baba. Aztán, hogy ebből mennyinek nem jön össze még így sem!?
A munkahelyemen 20-an vagyunk, én vagyok a 4., aki lombikra ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!