1hete vettek fel az uj munkahelyemre. Ma elmaradt a mensim nemkizart hogy terhesvagyok 1eve mar h probalkozunk babaval de eddig nem jott oszze. Es lehet h most megis.1eves szerzodest kaptam. Elkuldhetnek? Persze szeretnek dolgozni amigtehet
Nem ertem mit kell itt erkolcsoskodni hogy bunkosag. A munkaltatok sorozatosan mit muvelnek az alkalmazottakkal?? Hagyjuk mar ezt! Nagy ritkan adodik ilyen, hat elobb nezem magamat mint a munkaltatot, a munkatatot is csak a sajat nyeresege erdekli le se sz***ja az alkalmazottat es kiszipolyozza ahogy lehet..nem ettol fog ehenhalni szegenyke.
Errol ennyit!
Próbaidő alatt nem mondanám el a terhességet. Próbaidő után nem mondhat fel a szerződés lejárta előtt, mert az a munkáltatónak is sokba kerülne. Ha veszélyeztetett terhes vagy, akkor mehetsz táppénzre, akár szülésig v. csed igénylésig, akkor, ha a 2 munkahely között nem volt 30 napnál több megszakítás! A szüléskor még fennáll a munkaviszonyod, mivel a szerződésed 12 hónapra szól, a terhesség meg 9 hónap, de a biztonság kedvéért én 28 nappal korábban igényelném a csedet. Persze előbb tesztelj, ha nem jön meg.
A munkáltatókról meg annyit, hogy az milyen már, mikor egy több éve neki dolgozó nő terhes lesz, a munkáltató meg azon mesterkedik, hogy tudja kirúgni a nőt. Na, az milyen már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!