Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Koraszülés után újra babát...

Koraszülés után újra babát szeretnék. Volt valaki ilyen helyzetben? Kinek. Sikerült? És mennyit vártatok?

Figyelt kérdés
2018.07.06-án volt 22 hétre egy rosszul sikerült koraszülésem. A szülés előtt megműtötték vissza tették a babát a méhbe mert lecsúszott. A méhszàjat elvarrtàk de ra két napra megszültem. Voltam 6 hetes kontrollon ahol azt mondta a doki hogy bent minden rendben csak fejben kell rendeződjön a trauma. Azt is mondta hogy 6 hónap mulva lehet belekezdeni a baba projectbe de amint kiderül hogy terhes vagyok egyből műteni kell. Cerlage műtét.volt vagy van valaki ilyen helyzetben?
2018. szept. 19. 23:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A barátnőm kb 9 hónapot várt az új terhességig. És az új orvosa dr. Pánczél Zita volt a SOTÉN. Én őt nem ismerem, de a barátnőm nagyon meg volt vele elégedve. Neki köszönhette hogy most van egy egészséges 20 hónapos kislánya.
2018. szept. 28. 09:01
 12/12 A kérdező kommentje:
Mi is most oktober végén tervezzük hogy megyünk haza Magyarországra. És felmérések egy másik nőgyógyászt akitől elég rendesen érdeklődni fogok az aranin pesszárium felől. Mert a cerlage az méh összezúzódásokat okoz.
2018. okt. 1. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!