Van egy 5 hónapos kisfiam akit szoptatok fogamzásgátlót szedek Azaliat ma csináltam tesztet pozitív lett de nem tudom hogy el vetesem vagy meg tartsam valaki tud segíteni?
En csak a fogamzasgatlo reszhez tudok hozzaszolni. Ket baratnom is igy maradt terhes es teljesen egeszseges gyerekeik szuletek. Konzultalj a nogyogyaszodal es aztan hozzatok meg a dontest kozosen a ferjedel. Senki velemenyere ne hallgasatok ez a ti eletetek.
Az abortusz sem okoz meddoseget, mar nem a kokorban vagyunk, nagyon alacsony a muhiba az ilyen beavatkozasnal. Nekem missed ab miatt volt abortuszom es minden rendben van velem.
A fogamzásgátló semmi bajt nem okoz. Ez nem lehet indok, emiatt 100 %, hogy egészséges. Az orvos is megerősítheti. Az Azalia egyfajta progeszteron származék. Progeszteront pedig nők ezrei szednek direkt is terhesen.
A többit nektek kell mérlegelni.
Nem hazudok, én is rettentően betojtam volna ilyen kicsi korkülönbségtől.
Ismerősöm kisfia 9 hónapos, nehezen jött nekik össze, mindenféle vizsgálatra jártak. (Előtte volt 2 abortusza, nem kívánt terhesség miatt.) A csaj most 5 hónapos terhes és megtartják. (A lány szüleinél élnek amúgy, tehát lesz segítsége.)
Biztos, hogy nem könnyű 2 kicsivel, de legalább egyszerre letudod, ahogy anyukád is mondja.
Igaz,nem fogamzásgátló mellett,de kisfiam 10 hónapos volt mikor kiderült,hogy 6hetes terhes vagyok.
Gyűlölöm az abortuszt..ez a saját véleményem.Így hát megtartottam,nehéz volt elfogadnom,hogy a nagy is pici még.Aztán véreztem,barnáztam és harcoltam érte,hogy életben maradjon.Az abortusz nem fordult meg a fejemben,de félelem fogott el mikor belegondoltam,hogy két kicsi,stb.
Ma már a pici is 10hetes.
Vannak nehezebb napok,de vannak könnyűek.
De egy percig sem bánom.Értük éle,ők a boldogságaim.
Szülés előtt egy hónappal szoktattam le a nagyot a ciciröl.
Én az alapfeltételeket nézném végig:
-van-e anyagi háttér két gyereknek és 2 felnőttnek
-akarjátok-e mindketten
-bírjátok-e majd idegileg elméleti síkon
Ezek után pedig mennék az orvoshoz és megkérdezném hogy egyáltalán ki tudom-e hordani ilyen rövid regenerálódás után?
Melyik része volt felháborító?
Hogy kis korkulonbseggel szültem a két gyerek között..vagy hogy gyűlölom az abortuszt esetleg még a szoptatás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!