Hol találok még ma ilyen magánkórházat?
Figyelt kérdés
Lehetséges hogy terhes vagyok mert már az 5. napja késik, és sürgősen kellene nekem egy magánklinika, ahol ezt vérből ki tudnák mutatni, ár mindegy, csak a lényeg hogy ma fogadjanak! Ha bárki tud ilyesmit azt nagyon szívesen veszem.
22/N
2018. szept. 19. 10:28
11/20 A kérdező kommentje:
én voltam , elég sok kérdés létrejött, probálok lenyugodni de nem megy..
2018. szept. 19. 11:15
12/20 anonim válasza:
Synlab és hasonló laborok mindennap nyitva vannak délelőtt 10-11-ig, ne kérjél idöpontot, csak menj oda reggel és megcsinálják, én mindig így szoktam.
13/20 anonim válasza:
Rossmann predictor early teszt. Az 10es. Ha az negatív akkor nem vagy terhes. Nyugi :)
14/20 anonim válasza:
Tele van az orszag maganlaborokkal! Keress ra, nem irtad hol laksz!
15/20 A kérdező kommentje:
predictor early-vel teszteltem ma reggel és negatív teljesen. ez már a hatodik nap hogy késik. akkor úgy tűnik megúsztam..?
2018. szept. 20. 08:47
16/20 anonim válasza:
6 nap késés után már minden bizonnyal kimutatná a teszt, valószínűleg nem vagy terhes. Inkább nőgyógyászhoz kérj időpontot, hogy megkeressék a probléma okát és mielőbb kezeljék.
17/20 anonim válasza:
Semmi problémája nincs. Sík ideg, ezért késik a vérzése.
18/20 A kérdező kommentje:
Tegnap meg is jött
2018. szept. 23. 19:24
19/20 anonim válasza:
Làtod, csak túl stresszelted :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!