Érdemes orvoshoz menni? 5 betöltött hét után vérzés, görcs.
Figyelt kérdés
3 pozitív teszt után a nemvárt után két nappal mentem orvoshoz de nem csinált semmit. Semmi vizsgálat. Aztán egy hét elteltével erős görcs + vérzés. 2 napig tartott barnázásba ment át aztán minden elmúlt. Megnézessem magam vagy ez már sajnos elment...2018. szept. 16. 17:43
1/8 anonim válasza:
Egy vizsgálat ártani nem fog.
Menj igen, lehet megnyugtat, vagy legalább tudod mi történt. Illetve lehet hogy még nincs baj, vagy menthető.
Menj igen, ne ide irogass. (Nem rosszbol)
2/8 anonim válasza:
Én egyből mentem volna már! Ha sajnos elment, azert csak jó lenne tudni nem?!
3/8 anonim válasza:
El kell menni. Lehet hogy nem vetélsz, hanem méhen kívülid van. Lehet hogy csak részleges vetélés és eü kaparás kell. Lehet hogy a baba maradt ott, csak pl. hematoma miatt vérzel. Meg kb. ezer más. Orvos!
4/8 anonim válasza:
Menj mindenképpen, nekem is ez volt, kiderült, hogy polip van a méhszájnál, de a dokim kikezelte. Akkor kb 7hetes voltam.
6/8 anonim válasza:
Johogy nem karacsonykor jut eszedbe!😵
7/8 anonim válasza:
Voltál orvosnál kedves kérdező ?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést, igen és minden rendben... Túl hamar teszteltem és persze beleéltük magunkat rettenetesen de az 5 héten spontán elment. Na most kis pihi, gondolatokat eltereljük, aztán majd belevágunk :)
2018. szept. 18. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!