6-7 hetesen akartam orvoshoz menni, de ma elkezdett barnás folyásom lenni. Orvos tud rá gyógyszert írni/adni ha ma bemegyek a korházba?
50 kmre van a korház. 17kor ér a férjem,betudnék menni,a kérdés hogy adnának-e gyógyszert?
Most elvileg 4 hetes 3 napos vagyok. Elvileg.
Szia. Gondolom nem vettek vért, hogy kiderüljön, tényleg kell-e a progeszteron?
Sajnos ez még kétséges, vagy veled marad, vagy nem. Nekem pl kellett, de nekem vérvizgálat is volt.
Mindenesetre kívánom, hogy veled maradjon.
22hkm
Neem. Nem vettek. :(
1 hét múlva kellene elmennem az orvosomhoz,holnap kérek időpontot.
Egyszer már volt egy vetélésem 7+3 hetesen,ő szörnyű görcsök között,vérzéssel indult meg,semmi egyéb előzmény nélkül,nyílván nagyon félek. Egyébként aztmondta idősebb a terhességem 1 héttel,de majdnem hogy nem is fontos ez most. Az fontos,hogy velünk maradjon.
Szuper, hogy bementél! Én egy nap késésnél mentem be, nem kaptam semmit, nem akartak adni míg ki nem derül, hogy méhen belül vagy kívül van. Két naponta vizsgáltak. Végül egy héttel később volt petezsák és kaptam progeszteront.
Utána még többször volt vérzés és barnázás a 8. hétig.
Végül maradt a baba és minden rendben van azóta. 37 hetes vagyok jelenleg.
Drukkolok neked is!
mind2 terhességemnél barnáztam 1 hetet az 5.hét körül
az elsővel emiatt teszteltem későn, mivel nem gondoltam,hogy terhes vagyok(nem volt tervezve)
most tervezett babánál bementem ügyeletre barnázással 5.héten, de nem csináltak semmit...progeszteront se írtak semmit, csak uh volt és kézivizsgálat
12 hetes vagyok, nyugi sok esetben semmi rosszat nem jelent a "barnázgatás"
néhány orvos placeboként ír progeszteront, de az esetek 70%ban semmi szükség nem lenne rá :)
Mi lett veletek azóta?
Én vagyok, aki ugyanezzel a panasszal vasárnap óta bent van. Nálam a hétfői ultrahang szerint 7mm petezsák, még halvány barnázás van, de semmi más. Még bent vagyok sajnos.
Szia! Tarts ki,remélem minden rendben lesz!
Mi jól vagyunk,barnázás sincs már sehol. Sokat fekszek még és 2 hét táppénzre mentem,idősek otthonában dolgozom,nem biztos h jó lett volna olyan nagyokat emelni most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!