Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amióta abbahagytam a gyógyszer...

Amióta abbahagytam a gyógyszert, nem igazán volt rendes menszim, csak nagyon kevés, néha csak barnás, most is nagyon kevés van, igaz, hogy véres (bocs a szóért). A teszt negatív. Lehet, hogy csak a hormonjaim zavarodtak össze?

Figyelt kérdés
2007. nov. 20. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha még nem vagy terhes akkor nem állt még helyre a hormonrendszered.

Bár a negativ teszt nem jelent semmit,lehet hogy csinálnod kéne később mégegyet hogy teljesen ki tudd zárni a terhesség lehetőségét.

2007. nov. 20. 11:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Addj egy kis időt magadnak amíg helyreáll a hormonháztartásod.1-2 negatív teszt még nem jelent semmit.Pár nap múlva csinálj még 1-et.
2007. nov. 20. 11:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia. nekem is így volt. Ez a hormonháztartás felborulása miatt van. Igaz én csak 6 hónapig szedtem de amikor abbahagytam össze vissza jött meg és a mennyisége szinte semmi volt. 2 napig tartott. 3 hónapig volt ez és utána rendeződött. Most pedig babát várunk:-)
2007. nov. 20. 11:30
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én kb. 14 hónapig szedtem tablettát, és 2,5 hónapig nem jött meg. Aztán a doki felírt vmi sárgatest tablettát, aztán peteérést serkentőt. 4 napra megjött, de nem volt az igazi. További tapasztalatom nincs, azóta még nem volt menzesz. És már nem védekezünk. Szerintem mindenféleképpen menj dokihoz, kell egy kis hormonlöket, és hamarabb rendbe jössz.
2007. nov. 20. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!