Van rá esély? Lehetek?
Nagyon kicsi az esély.
Kedves első, ha bugyi nélkül is hozzáért a nemi szerve, ha a nyilásnál volt úgy igen is kerülhet be életképes hímivarsejt.
Ellenben kedves kérdező hogy így ha bármi be is jutott hatalmas erő kellene hogy onnan löket nélkül elmenjen és megtermékenyítse a petesejtet.
Amúgy ciklusban hol tartasz?
Így nem hinném hogy aggódnod kell, főleg hogy úgy késni is fog a stressz miatt, aztán meg csak jobban rágörcsölsz.
Nem lesz gond. De a pettinggel is óvatosan, és nagy önmegtartóztatással csináljátok, ne legyen “csak 1-2 másodpercig beteszem” akció
Egy doki
"Kedves első, ha bugyi nélkül is hozzáért a nemi szerve, ha a nyilásnál volt úgy igen is kerülhet be életképes hímivarsejt."
Ha még valakinek a hüvelynyílása közelébe élveznek, még akkor is megnézem azt az ügyes spermiumot, ami képes feljutni onnan a méhéig, szóval...
Ráadásul a kérdező barátja közel nem járt a nyílásához, és pláne nem élvezett el, tehát nincs miről beszélni.
Nemhogy minimális esély van, semennyi esélye nincs, hogy a kérdező terhes legyen ettől!
Kedves 4es.
5éve vagyok nőgyógyász... csak tudom miről beszélek....
És irta hogy bugyi alá is. Az akár lehetet a nyilása, nem derül ki abból.
Ugyhogy ha valamit csak gondolsz, hogy ugy van ne osszd az eszed (ami ilyentéren nem birtokolja a tudást) egy orvosnak akinek ez a szakterülete!
Köszönöm!
Nőgyógyász
Mondani bármit lehet...
Mondj egy olyan példát akkor a praxisodból, aki azért lett terhes, mert a péniszét a férfi odadörzsölte a nő nemi szervéhez úgy, hogy nem élvezett el.
“Mondani bármit lehet?” Igen? Te is mondhatsz bármit. Csak valószínűleg az én mondanivalóm kicsit információ dúsabb mint a tied ebben a témában. De ez mindegy is.
Sajnálatos módon volt olyan akinek így jutott be az előváladék (ami akár hiszed akár nem sperma nélkül lehetséges) és a párjának a lánynak, pont volt élő spermium az előváladékban (amit amúgy a férfi nem érez, hogy távozik belőle, így nem tudhatja hogy távozott e belőle). A lány ovulációs időpontban volt. És összejött nekik gyermek. Sajnos vagy nem sajnos ebben az esetben, mert nem akarták a babát, a kilencedik héten elment magától a baba. Ja és a lényeg 😉: biztos ennyi történt mert a lány szűz volt, ezt vizsgálat igazolta. Mert ugyebàr a szűzhártya nem nagyon izgatja a hímivarsejtet.
Nem mondom hogy sikerült a kérdezőnek mert nagyon nagyon minimális az esély ilyenre. Csak az nem segít sokat ha azt mondom, hogy 0,000001% az esély és adott személy pont beleesik abba a csekély százalékba.
De tudod mit kedves válaszoló? Én nem foglak téged győzködni és vitatkozni veled erről. Csak megjegyzem hogy olyan szinten alacsony a tudásod ebben a témában mint a legtöbb embernek/nőnek. Èn éveket tanultam és évek alatt sok mindent megtapasztaltam ezekben a dolgokban, de természetesen te biztos “többet tudsz” a témában.... csak vigyázz nehogy egyszer a te szakterületedben, munkádban akarjanak kiosztani mert nagyon fel tud dühíteni... főleg ha éveket tanultál miatta éjjel nappal plusz szakosodtál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!