Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek van esély a...

Szerintetek van esély a terhességre?

Figyelt kérdés

6 hete voltunk együtt (azóta nem), rá 1,5-2 hétre rendesen meg is jött. Azóta viszont megint eltelt 1 hónap és nem jött meg.:/ Amúgy gumival védekeztünk.

Nyugtassatok meg, hogy ha terhes lennék, akkor az aktus után 2 héttel nem jött volna meg.

2018. szept. 10. 20:28
 1/9 anonim ***** válasza:
Csinálj egy tesztet és kiderül. Egyébként van olyan ,hogy megjön és közben terhesség is fennáll. Ismerőseim közül ketten is így jártak
2018. szept. 10. 20:45
 2/9 A kérdező kommentje:
Semmi más tünet nincs, se m rosszullét, se semmi.
2018. szept. 10. 20:57
 3/9 A kérdező kommentje:
De gondolom nekik mindig megjött. Ilyenről én is hallottam.
2018. szept. 10. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
De miért nem csinálsz tesztet? Mi nem vagyunk jósok és beléd se látunk. Én a 11. hétig menstruáltam, és tünetem se volt.
2018. szept. 10. 21:03
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert jelenleg nincs itthon teszt. Ha tudok majd veszek, de attól még kérdezhetek.
2018. szept. 10. 21:11
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezhetsz.De minek?Csinálj egy tesztet,az megadja a választ,nem tudom,hogy mi honnan tudnánk,hogy terhes vagy-e.Mondjuk nagyon jó kapcsolat lehet,ha 6 hetente vagytok együtt..Remélem,hogy nem vagy terhes,behbaszna ha évente kétszer dugtok és az egyik alkalommal teherbe esnél.
2018. szept. 10. 21:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy szakítottunk? Elég érzéketlen vagy, ne haragudj.

Amúgy nem azt vártam, hogy megmondja bárki is, azt kérdeztem van-e esély. Nem ugyanaz!

2018. szept. 10. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha védekeztettek és minden rendben volt, nem hagyta bent tovább vagy nem szakadt ki, nagyon hangyányi esély van. Késhet rengeteg minden miatt. De ha van lehetőséged tesztelj.

A legjobbakat!

2018. szept. 10. 22:06
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2018. szept. 10. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!