Fogamzásgátló mellett terhesség?
1 éve Azáliát szedek. A menzeszem már máskor is volt, hogy csak barna folyásként jelentkezett a tabletta miatt. Most viszont elmaradt. A tabletta szedését nem felejtem el , gondosan ügyelek rá, hogy minden szemet bevegyek. Nem maradt ki egyetlen tabletta sem. 2 hete késik a menzeszem így teszteltem. Egy olcsóbb gyors teszt is, illetve egy drágább is pozitívat mutatott. Jönni szeretne nagyon az a baba ezek szerint.
Egy a kérdés: Ha szedtem a fogamzásgátlót, hogy eshettem mégis teherbe?
Igazan nincs mit😄
Így legalább mi is látjuk hogy valóban pozitívak a tesztjeid.
Orvoshoz mikor mész?
Amúgy ráérsz még vele,nem azért kérdezem.
nagyon sok Azalia baba van :P szoptatás alatt szedhető, de nekem azt mondta az orvosom, amint abbahagyom a szoptatást váltani kell
én személyszerint nem lettem szedése alatt terhes, bár az is igaz..hogy nem szedtem sokáig, mivel állandóan pecsételtem tőle
Mindkét teszten erősebb a tesztcsík mar mint a kontroll csík. Nálam 6 hetesen volt enyire erős teszt. Menj nődokihoz.
Gratulálok!
Én is fogamzásgátló szedése mellett lettem terhes,arra,hogy ez hogyan lehetséges,orvosi szempontból nem kaptam választ.Megesik,nem véd 100%osan.Belém akarta magyarázni a doki,hogy biztos rosszul szedtem.Nem vagyok hülye,tudom,hogy jól szedtem,órára pontosan minden nap,ugyanakkor.Ez 6évvel ezelőtt volt,sajnos nem tudtuk vállalni a babát(ezért is védekeztünk nyilván).
Most,ennyi évvel később meg babát.szeretnénk,és nem jön...ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!