Van okunk félni?
Figyelt kérdés
A barátommal pettingeltünk és nem sikerült lenyelnem és a kezünkre ment. Utána mindketten letöröltük. Ha végig amíg én csináltam neki rajtam volt a bugyim ugye nincs okunk félni?
Légyszi ne nézzetek hülyének csak most csináltunk ilyet először...
2018. szept. 9. 19:05
1/14 anonim válasza:
Magasságos egek! o.O
Szentséges szarkupac! o.O
Azt a leborult szivarvégét! o.O
A kutyafáját! o.O
JézusúriSTNNNNN!!!!!!!!! o.O
:'( :'( :'(
2/14 anonim válasza:
Nem lesz baj.
Na és az íze mennyire jött be?
3/14 anonim válasza:
Nyugi semmi baj
Az első meg huyle szóval ne figyelj rá
4/14 anonim válasza:
Nem dugtak. Le se vette a bugyit. A vaginája közelébe se ment se a kuki se az anyag. Mégis fél a terhességtől. És én vagyok a hülye? :D :D :D
5/14 anonim válasza:
What? Bocsi, de volt a puncid közelében egyáltalán?!
Nem lesz bajod!
6/14 anonim válasza:
Nos mivel a biologiai tanulmanyok az ivarerett kor elott beavat bizonyos szexualis tenyekbe igy jogos az #1 es felhaborodasa a kerdes lattan. Illetve abban az esetben nem ha a leanyzo meg nem mult el 13 eves, de akkor meg ugye nem igen kene meg fiuk vegtermeket a szajaba venni :D :D
8/14 anonim válasza:
Hány éves vagy amúgy?
Mert ha elmúltál 18 és fogalmad sincs a megtermékenyítés feltételeiről, akkor hülyébb vagy, mint kezdésnek gondoltam.
9/14 anonim válasza:
Ha ez komoly kérdés akkor a válaszom, nem, nem kell félnetek, de jobb lenne ha ELŐBB tájékozódnátok és csak a szükséges ISMERET megszerzése UTÁN csinálnátok egymással bármi szexuálisat! A ti érdeketekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!