Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kék one step vaterás tesztről...

Kék one step vaterás tesztről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2018. szept. 9. 15:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindkét alkalommal kimutatta a terhességet nemvárt napján.
2018. szept. 9. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
A legrosszabb, amit valaha használtam. Terhes voltam, egy ilyenből egy 10-est és egy 25-ös vizeletsugaras Facellét mártottam ugyan abba a pisibe azzal az elgondolással, hogy ha a Facelle nem is, az érzékenyebb One Step mutatja, ha van valami. Fordítva lett, a Facelle erős pozitív lett, a vateráson nagyítóval kellett keresni a második csíkot. Háromszor voltam terhes, az X-epil mutatta még hasonlóan gyengén a terhességet.
2018. szept. 9. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
15%
Vatera... Minden patikában, drogériában van teszt. A gyereken is így spórolsz majd???
2018. szept. 9. 16:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindig mutatta napokkal a nem várt előtt, sosem volt szellemcsíkos. Ár/érték arányban a legjobb. Én nem vaterán vettem, hanem fastest-en, másnapra megjött a csomag és sosem volt benne rossz. Sokat teszteltem életemben, kalandos úton jutottunk el a két gyermekig.
2018. szept. 9. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

3-as: Hosszú éveken át próbálkoztunk, rendszertelen menstruációval. Elhasználtam életemben kb. 100db tesztet. A patikában itt nálunk a legolcsóbb is 800-1000 forint körül van. Igen, ezen spóroltam. A kezeléseken,gyógyszereken és laborokon, orvosi árakon, és később a terhesgondozáson nem. Ez azért férjen már bele a jó érzésbe ...

Bocsánat az offért, de irritál, amikor valaki gondolkodás nélkül ítélkezik mások felett 1 sor olvasása után. Primitív dolog.

2018. szept. 9. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tenyleg nagyon rossz. Mar mindegyik mutatta az meg csak sejlett...
2018. szept. 9. 17:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Igazából a 3as hozzászóláson mosolyogni kell :) a rosszindulatú emberekkel kár nekiállni vitatkozni,szent meggyőződése úgyis,hogy neki van igaza.

Az a helyzet,hogy múlthét csütörtökön vettem egy facelle tesztet,ami ugyan nem volt hű de erős,de rendesen pozitív volt. Ugyanígy csütörtökön rendeltem 5db vaterásat,elvileg 10es érzékenységű. A lényeg,hogy 3.reggel óta tesztelek vele és talán most mintha lenne rajta valami. Mármint így a vasárnap reggelin,de lehet hogy csak szellemcsík.

Ha a facelle nem volt hibásan pozitív,akkor szerda reggel már sokkal erősebb lenne. Mindenesetre fogok ide írni. Nem tudom hogy a vaterás a gagyi vagy a facelle volt rossz. Bár nem hinném,mint írtam,nagyon szép második csíkos volt.

2018. szept. 9. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!