Kék one step vaterás tesztről mi a véleményetek?
3-as: Hosszú éveken át próbálkoztunk, rendszertelen menstruációval. Elhasználtam életemben kb. 100db tesztet. A patikában itt nálunk a legolcsóbb is 800-1000 forint körül van. Igen, ezen spóroltam. A kezeléseken,gyógyszereken és laborokon, orvosi árakon, és később a terhesgondozáson nem. Ez azért férjen már bele a jó érzésbe ...
Bocsánat az offért, de irritál, amikor valaki gondolkodás nélkül ítélkezik mások felett 1 sor olvasása után. Primitív dolog.
Igazából a 3as hozzászóláson mosolyogni kell :) a rosszindulatú emberekkel kár nekiállni vitatkozni,szent meggyőződése úgyis,hogy neki van igaza.
Az a helyzet,hogy múlthét csütörtökön vettem egy facelle tesztet,ami ugyan nem volt hű de erős,de rendesen pozitív volt. Ugyanígy csütörtökön rendeltem 5db vaterásat,elvileg 10es érzékenységű. A lényeg,hogy 3.reggel óta tesztelek vele és talán most mintha lenne rajta valami. Mármint így a vasárnap reggelin,de lehet hogy csak szellemcsík.
Ha a facelle nem volt hibásan pozitív,akkor szerda reggel már sokkal erősebb lenne. Mindenesetre fogok ide írni. Nem tudom hogy a vaterás a gagyi vagy a facelle volt rossz. Bár nem hinném,mint írtam,nagyon szép második csíkos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!