Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap voltunk együtt a...

Paula5775 kérdése:

Tegnap voltunk együtt a párommal és ma van az ovulációm sajnos ma nem tudtunk együtt lenni már 3 hónapja próbálkozunk de eddig mind hiába és már nagyon szeretnénk babát szerintetek esélyem van most rá?

Figyelt kérdés

2018. szept. 7. 22:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem korai, tesztelj nyugodtan egy érzékeny teszttel. Pl. Predictor early. Reggeli első vizeletből. Drukkolok :)
2018. szept. 24. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:
Kicsit próbálj meg lazítani, és ne arra tedd fel az egész életedet, mikor lesz (már!) gyereked. Mondom én ezt, akinek ez volt a 7. sikertelen hónapja. Tudom, hogy nagyon rossz érzés, de az is tény, hogy ennél sokkal nagyobb gondjai is lehetnek az embereknek, sajnos. Felesleges tüneteket keresni magadon, és agyalni. Majd ha már pár napot késik a vérzésed, akkor tesztelj, minden egyéb előtte felesleges.
2018. szept. 24. 17:30
 13/16 anonim ***** válasza:
Annyira szorítok neked!!!Kérlek írd meg hogy teszteltél-e! 😊😊
2018. szept. 25. 05:07
 14/16 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek tudom hogy túl reagáltam ezt az egészet most már nem rágódom ezen egész nap!drukkolok én is azoknak akik babát szeretnének teljes szívemből kívánom hogy sikerüljön!🤗ma reggel volt egy kis barna folyásom ma minden kép csinálok egy tesztet!!! ahogy meg csináltam irok hogy mi lett az eredmény 😊🤗🤗🤗
2018. szept. 25. 09:05
 15/16 A kérdező kommentje:
meg sem tesztelek tegnap délutánra meg jött 😢😭 ugy látszik jo a képzelő erőm mindet be tudok mesélni magamnak 😔 ez nem az én hónapon volt 😐talán majd máskor hátha sikerül most már hagyom nem rágódom rajta majd jön a baba ha akar..🙁 kívánom azoknak akik babát szeretnének és meg nem jött ossze hogy ne adjak fel ki tartás sok erőt és szerencset kivanok hozza imádkozom értetek hogy sikerüljön! és azoknak akik már babások sok örömteli napot és egészséget 🤗🤗 üdv egy 22 éves fiatal nő aki már nagyon szeretne babát ❤
2018. szept. 26. 07:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom hogy most nem jött össze a baba 🙁 de látom nem adod fel erős,kitartó vagy én szorítok hogy sikerüljön 😊😊
2018. szept. 27. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!