Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aug.5. en vettem be az utolso...

Aug.5. en vettem be az utolso szem fog. Gatlot. Mielott elkezdtem szedni, rendszertelen volt a ciklusom. Kb mikorra kell nem varjam?

Figyelt kérdés
Ha meg szedtem volna augusztusban is, most kellene megjonnie.
2018. szept. 6. 15:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy akar hónapokig nem jön meg fogamzásgátló abbahagyására után. Én azért mostantól kéz hetente csinálnék tesztet ameddig nem jön MEH vagy nem lesz pozitív .
2018. szept. 6. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekrm azonnal visszaállt, de ez baromi ritka.. Lehet hónapokig nem jön meg

2 hetente teszt ha nem védekeztek

2018. szept. 6. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is nemrég hagytam abba a fog. gátlót. Azóta az első 40. napra jött meg, most az újabb ciklusom 47. napján vagyok és még semmi (menstruáció előtti tüneteim vannak, de nem jött még meg). Tesztet is csináltam, az negatív lett :(

2 hét múlva megyek nőgyógyászhoz.

2018. szept. 6. 16:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A valahai leghosszabb ciklusod vedd alapul.Szerintem.De ha mondjuk a fogamzásgátlás mellett a fogamzógátló szedését azért javasolták, hogy majd attól ,,beáll" a ciklusod, akkor szerintem egy endokrinológus felkeresésével se vesztesz semmit ha már megjött.
2018. szept. 6. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mérted a hődet, hogy volt-e ovu, akkor nem lehet tudni, hogy mikor fog megjönni.
2018. szept. 6. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!