Egy éve próbálkozunk már, hogy kistesó legyen, stimulálás után vasárnap ez a teszt készült el, ugye nem csak képzelem?
Tudom unalmas a kérés,de rengetegszer csalódtam és biztos akarok lenni benne. Köszönöm ha valaki válaszol.
A kérdező vagyok,igen más profillal,mert annyira mérges lettem,hogy töröltem magam,de bizony hogy tennék hozzá egy két szót a válaszokhoz.
El sem hiszem,hogy ennyi negatív ember létezik....unalmas a kérdés,tovább kell hajtani,nem leoltani a másikat. Iszonyatosan dühítő hogy ennyire alpári módon tudnak írni egyesek,körülmények ismerete nélkül. Kérdezem én most jobban alszotok,hogy húú most beolvastam a hülyének... Szégyen,hogy ilyenek vagytok. Volt fals pozitív tesztem már, és az orvos nem látott semmit. Azóta képzeljétek Kedves Nagy Okos Leoltók újabb tesztet csináltam,hogy erősödött-e a másik vonal,pozitív lett és most már merek örülni. Az orvosom szabadságom van,nem elérhető.
Azoknak viszont köszönet,akik minden rossz szándék nélkül válaszoltak,és nem-nem kaptam tüszőrepesztőt,mert azt mondták nem lesz rá szükség,igazuk lett.
u.i.Nem pontoztam le senkit,mert mindenki olyan amilyen,és ha valaki ennyire rossz szándékkal van,azt az élettől visszakapja.
"A kérdező vagyok,igen más profillal,mert annyira mérges lettem,hogy töröltem magam"
:D :D :D :D
Ez igen hallod.
Nem értem hogyha volt már fals pozi teszted,miközben a doki nem látott semmit,akkor milyen megerősítésre vártál,miközben kitettél egy tök egyértelmű pozitív tesztet?!
Nem látunk beléd,hogy tényleg terhes vagy e vagy ismét fals a teszt🤔
Ha csináltál újat és erősebb a csík,akkor gratulálok!
De ne neked álljon már feljebb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!