Egy éve próbálkozunk már, hogy kistesó legyen, stimulálás után vasárnap ez a teszt készült el, ugye nem csak képzelem?
Tudom unalmas a kérés,de rengetegszer csalódtam és biztos akarok lenni benne. Köszönöm ha valaki válaszol.
6, 11 a számból vettétek ki a szót. Hihetetlen mennyi ember vette a fáradtságot, hogy kommentáljon, akarom mondani leoltson valakit... Tényleg nincs jobb dolgotok?
10-es meg a többiek: igazán megkeseredett és/vagy irigy emberek lehettek ha más örömére ez a reakciótok... Gratulálok, szép kis csapat gyűlt itt össze! :D
#11 mikor az én tesztem lett pozitív, én is dicsekedni akartam. Úgyhogy tudod mit tettem? Körbe telefonáltam a hozzám legközelebb állókat és elújságoltam mit sikerült pisilni aznap reggel...
És eszembe sem jutott volna, hogy idegen arctalan emberek gratulációjára áhítozzam.
Mellesleg a gratulációkat én nem is engedetem. El akartam mesélni, de gyorsan hozzá is tettem, hogy ne gratuláljanak, mert még korai.
Szerintem nagyobb gáz, hogy vasárnap tesztelt, most meg csütörtök van...
Azóta nem sikerült eldönteni, hát...
Tényleg leendő anyukák százai küzdenek hogy sikerüljön a teherbeesés,és egy egyértelmű pozitív tesztről képet kell kitenni hogy vajon biztos pozi e,mert nem vagy benne biztos?
Ezt mind úgy hogy van már egy gyereked!
Megértem azokat a nőket,akik minden kis szalmaszálba próbálnak kapaszkodni,de ez egyértelmű basszus.
Akkor már biztosra fogod venni a teszt eredményét ha megszületik?Vagy akkor is kételkedni fogsz a sok csalódás miatt?
És ezt minden rossz indulat nélkül írtam,hiszen nekünk is több mint egy év után sikerült a baba,de amikor egyértelmű pozitív lett a teszt,nem tettem ki ide megerősítést várva.
#16 jaaa ééértem.. barátoknak, rokonoknak tabu még, mert korai. De idegenekkel fontos megosztani. Logikus!
#19-nél a pont. Jót nevettem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!