Mióta próbáljátok összehozni a babát? Mennyi ideje vártok a gyermekáldásra?
Valami betegségetek van ami befolyásolja? Ha van, akkor mi a baj?
Mi régóta próbálkozunk, lassan 2 éve és még semmi. Voltam már nőgyógyásznál, azt mondta nem lát semmit ami akadályozhatná, minden rendben van ott. Enyhe pajzsmirígy alulműködésem van, szedek rá minimális félszem gyógyszert, de mondta a háziorvos hogy nagyon nem is kéne vele foglalkozni mert annyira kicsi az eltérés. Nem tudjuk sajnos hogy miért nen jön össze, pedig fiatalok is vagyunk én 23 a párom 33. Nagyon vágyunk már rá.
Jár valaki hasonló cipőben?
Örülök mindenki sikerének, akiknek már sikerült ilyen problémákkal is, ilyen történetekből lehet erőt meríteni azoknak akiknek még nem akar összejönni a baba. :)
Sokszor olvasom hogy akkor jön össze amikor már feladják, mert akkor már nem görcsölnek rá és persze rögtön sikerül, biztos akkor is nagy öröm.
#9 Még a páromat nem vizsgálták ki, eddig rá bíztuk a természetre. Hamarosan sor kerül arra is.
Remélem mindenkinek lesz egy saját siker története! :)
Sziasztok!
3 és fél éve. Párom 37 én 33. Két angyalkám van. Az első 2015ben a nyolcadik héten ment el, a második 2017ben a tizedik héten. Utána miómám volt és sok cisztám. Azóta egyáltalán nem sikerül teherbe esni pedig hormonok rendben, pém van, vezetek hőt is, vagyis vezettem mert a mai nappal miután megint megjött eldöntöttem, hogy abba hagyom és elengedem ezt a dolgot egy időre, mert már nagyon fáj lelkileg. Pajzsmirigy gyulladás alakult ki idén, de a pajzsm. hormonok rendbben vannak, így a doki szerint ez nem befolyásolja, jelenleg endokrinológushoz megyek vissza hétfőn. Petefészek kimerülésre csinaltunk vérvizsgálatot illetve IR-re, ezeknek az eredményeit beszéljük meg, mert ez nekem kínai. Szörnyű ez a mai nap :( Próbálom nem feladni, de nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!