Megnéznétek a tesztem? Ugyanezzel próbáljak meg reggel tesztelni?
Figyelt kérdés
Mostani,nem is annyira koncentrált vizeletből van.
Medi-lab a neve. Ez még negatívnak mondható? Szerintetek megbízható teszt?
2018. szept. 4. 17:54
11/36 anonim válasza:
Hányadik napja késik?
Erősebb lesz de nem olyan extrán sokkal (ha tényleg baba), mivel az koncentrált pisi.
De lehet korán teszteltél
12/36 anonim válasza:
Szerintem inkább érzékenyebb teszttel próbáld.
13/36 anonim válasza:
És miért kell leértékelni azokat,akik látják??
Szerintem is pozitív.
14/36 A kérdező kommentje:
Igazából csak ma kellett volna megjönnie. 3 hónapja vettem egy "after 3 gabriel plussz" tesztet meg ezt a medi-lab-ot,2 db volt benne. Tehát reggel csak ezzel vagy a gabriel plussz-al tudnék próbálkozni.
2018. szept. 4. 18:24
15/36 anonim válasza:
Teljesen felesleges a holnapi tesztelés. Kb. penteken, szombaton lenne értelme.
16/36 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van,ezt felfogom én is! Várok még,így a biztos.
2018. szept. 4. 18:29
17/36 anonim válasza:
A gabriel jobb, szerintem érzékenyebb! (Függetlenül attól, hogy az elvileg 25-ös)
18/36 anonim válasza:
X-epilt vagy facellet ajanlom, mind2ből amit bele kell martani a vizeletbe.
Engem egyszer se csaptak be.
Az egyik ilyen halvany tesztem “oka” kint futkarozik, a masik pedig a pocakban van ;)
19/36 anonim válasza:
X-epil nekem 2 nap kesesessel olyan eros pozitivat mutatott, hogy hanyatt vagtam magam.:D en azt ajanlom, mert amig nem voltam babas addig homezo volt, es amikor 2 napja kesett nagyon eros volt a csik, es par masodpercen belul kijott. Le se forditottam a tesztet es mar ott volt halvanyan a pozi.
20/36 anonim válasza:
Hat en akarhogy nezem, meg csak halvanyan se latom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!