Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki babat akar, miert ketnapon...

Aki babat akar, miert ketnaponta szeretkezik?

Figyelt kérdés
Itt olvastam, hogy akik gyereket szeretnenek, ketnaponta vannak egyutt. Miert? Mi is babat tervezunk, de van hogy naponta tobszor is egyutt vagyunk, mert miota abbahagytam a tabit, alig birok magammal :-))
2018. szept. 4. 11:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
47%
3-as vagyok, nem értem, miért kell lepontozni?Én nem cáfoltam, hogy a sperma 2 naponta aktívabb, csak leírtam, hogy mi így szoktuk, orvosi tanácsra. Valakit bántottam ezzel?
2018. szept. 4. 17:05
 12/16 A kérdező kommentje:
#10-es, 30 eves vagyok. Talan nalad is a tabi a problema. Vagy igy voltal, mielott elkezdted?
2018. szept. 4. 17:41
 13/16 A kérdező kommentje:
#11-es, en se ertem, en mindenkit felpontoztam... :(
2018. szept. 4. 17:43
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem így voltam, a párommal naponta többször is voltunk együtt, most viszont 3-4-5 naponta "muszájból"
2018. szept. 4. 17:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Pontosan igy voltam en is, szerintem a legjobb, ha kerestek vagy mas modszert, vagy masfajta tabit kiprobalsz, en legalabbis igy fogok tenni
2018. szept. 5. 06:06
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet ezt fogom tenni, mert már egyre gyakrabban köztes vérzés is jelentkezik.
2018. szept. 5. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!